С над 217 милиона месечни потребители и над 100 милиона

...
С над 217 милиона месечни потребители и над 100 милиона
Коментари Харесай

Spotify пуска първия си физически продукт

С над 217 милиона месечни консуматори и над 100 милиона клиенти за Premium услугата си, Spotify е безспорният лидер при платформите за музика.

Ето, че 13 години след излизането си на пазара, компанията най-сетне подхваща стъпки към търговията с физически артикули, които елементарно може да пробута на милионите си правилни почитатели.

Car Thing е първият хардуерен артикул на Spotify, който съставлява дребен предавател, чиято концепция е да внесе Spotify в колите на потребителите на компанията, без да е належащо те да са оборудвани с съвременни аудио системи и тъч екрани.

Джаджата се включва непосредствено в 12-волтовия слот на запалката в колата и може да се управлява напълно с гласови команди.

Според информация от Spotify, устройството ще разчита на сходен на Siri и Гугъл Assistant виртуален помощник, само че името му към момента е загадка.

За момента Car Thing не може да бъде закупен, само че компанията ще разпрати лимитиран брой устройства до някои от клиентите си на територията на Съединени американски щати за тестване на услугата.

Ако тестванията се окажат сполучливи, джаджата ще бъде пусната в продажба допълнително страни, споделят от Spotify.
 Apple Music, Spotify и какъв брой платени клиенти имат стрийминг платформите
Успя ли Apple Music да задмине Spotify

Но войната надалеч не е спечелена

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР