С над 170 събития в 18 български града започва Нощта

...
С над 170 събития в 18 български града започва Нощта
Коментари Харесай

Отбелязваме Нощта на театрите

С над 170 събития в 18 български града стартира " Нощта на театрите ". Инициативата се организира по едно и също време в 11 европейски страни.

Вижте и още във включването на Николай Райшинов.

Милена Стойчева - " Най-много ми хареса сцената, театърът е магия и аз като съм пред сцената се усещам необикновено ".

В театъра подготовката за по този начин наречените Разходки зад кулисите стартира овреме. В костюмите на идната премиера на пиесата Събитие от Набоков обичани артисти чакаха феновете, за ги разведат.

Константин Еленков, артист: Да видят какво стои над главите ни - ние споделяме има нощно небе и имаме вяра в това, само че в действителност има чиги, прожектори, мостове, театрални служащи, въжета и това е извънредно забавно и стопира дъха.Ирина Митева, актриса: „ Не в салона, а из коридорите, салоните, сцената, зад кулисите - би било много огромна провокация за децата.
Туровете едвам побраха искащите да надникнат зад кулисите. Зрителите наблюдаваха целия път по слагането на една пиеса на сцена.
Ида: На мен ми харесаха костюмите най-вече от всичко, и сцената беше доста хубава.Дани: И гримьорките доста ми харесаха - доста хубаво гримират.Камен Янков: Почти няма режисура, която да не съм гледал на Пловдивския спектакъл и не може да се изпусне и не трябва да се изпуска "
Посетителите си пожелаха Разходките зад кулисите да не са единствено една нощ в годината.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР