С над 1 милион последователи в Instagram и над 300

...
С над 1 милион последователи в Instagram и над 300
Коментари Харесай

Секси и талантлива - пианистката Лола Астанова, която всеки иска да слуша

С над 1 милион почитатели в Instagram и над 300 милиона гледания на свои клипове в обществените мрежи, Лола Астанова се трансформира в един от най-харесваните пианисти в света. Това я прави интернет сензация и ѝ отрежда място на голям брой влиятелни събития, където свири като специфичен посетител.

За огромна наслада на всичките ѝ почитатели в България, носителката на редица музикални оценки, измежду които Еми и Грами, ще изнесе два концерта в у нас и то след броени месеци. Един в Античен спектакъл, Пловдив на 30 май и втори в зала 3 на НДК, София на 6 юни.

Лола Астанова се занимава с музика от 6-годишна възраст и до ден сегашен не стопира да развива уменията си. Тя впечатлява освен със своя прочит на типичен творби на Шопен, Лист и Рахманинов, само че и с аранжиментите на шлагери като " Don`t Stop the Music " на Риана и " We Are the Champions " на Queen.

Атрактивната пианистка работи с музикалния продуцент Дейвид Фостър и Андреа Бочели, записва дует и с Марк Антъни, а с нейния обичан другар Степан Хаусер от 2 Cellos, пресъздават по изключително атрактивен и буен метод разнообразни музикални творби като " Лунната соната " на Бетовен да вземем за пример.

Билетите на цени от 60 до 160 лева могат да бъдат закупени в мрежата на Ивентим.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР