С началото на световното първенство Winbet предлага специална промоция. Тя

С началото на световното първенство Winbet предлага специална промоция. Тя ...

Залагаш на всички мачове от Световното за деня, увеличаваш печалбата.

С началото на световното първенство Winbet предлага специална промоция. Тя ще е валидна от утре, когато има три мача от Мондиал 2018. Бисерът на деня е двубоят между Португалия и Испания, който ще е дебют за Фернандо Йеро като селекционер след скандалното напускане на Юлен Лопетеги. В първия мач един срещу друг ще се изправят Египет и Уругвай, където с интерес се очаква дали ще играе звездата на "фараоните" Мохамед Салах. Вторият мач за деня ще бъде спорът между Мароко и Иран.
Букмейкърът Winbet дава 10% върху нетната печалба при печеливш залог на права колонка, включващ всички срещи от световното първенство за съответния ден. От промоцията могат да се възползват всички настоящи и бъдещи клиенти на Winbet, които имат регистрация. Промоцията ще е активна до 28 юни.
Какво е множествен залог? Множествен залог е залог на повече от една селекция. За промоцията може да включва различни видове залози като краен резултат, брой голове и други.

Клиентите, които участват в промоцията на Winbet, трябва да направят права колонка, включваща по една селекция/пазар от всички срещи, но само за съответния ден от световното първенство 2018. Изключват се системи пълно комбиниране.
ВСИЧКИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА НА WINBET МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

Източник: sportal.bg