С началото на световното първенство Winbet предлага специална промоция. Тя

...
С началото на световното първенство Winbet предлага специална промоция. Тя
Коментари Харесай

Залагаш на всички мачове от Световното за деня, увеличаваш печалбата

С началото на международното състезание Winbet предлага специфична промоция. Тя ще е годна от на следващия ден, когато има три мача от Мондиал 2018. Бисерът на деня е дуелът сред Португалия и Испания, който ще е дебют за Фернандо Йеро като селекционер след скандалното овакантяване на Юлен Лопетеги. В първия мач един против различен ще се изправят Египет и Уругвай, където с интерес се чака дали ще играе звездата на " фараоните " Мохамед Салах. Вторият мач за деня ще бъде разногласието сред Мароко и Иран.
Букмейкърът Winbet дава 10% върху чистата облага при печеливш залог на права колонка, включващ всички срещи от международното състезание за съответния ден. От промоцията могат да се възползват всички сегашни и бъдещи клиенти на Winbet, които имат регистрация. Промоцията ще е дейна до 28 юни.
Какво е многоброен
залог? Множествен залог е залог на повече от една селекция. За промоцията може да включва разнообразни типове залози като краен резултат, брой голове и други.

Клиентите, които вземат участие в промоцията на Winbet , би трябвало да създадат права колонка, включваща по една селекция/пазар от всички срещи, само че единствено за съответния ден от международното състезание 2018. Изключват се системи цялостно съчетание.
ВСИЧКИ УСЛОВИЯ НА ПРОМОЦИЯТА НА WINBET МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР