С началото на летния сезон настъпва и времето на истински

...
С началото на летния сезон настъпва и времето на истински
Коментари Харесай

BILLA Градини със свежи български предложения за лятото

С началото на летния сезон настава и времето на същински свежите и сочни плодове и зеленчуци. С богато многообразие от оферти с марка BILLA градини, BILLA подсигурява постоянно качествени и вкусни плодове и зеленчуци на потребителите. Всички те са с деликатно подбрани сортове и отгледани с грижа и внимание в над 150 български градини, лозя и оранжерии из цялата страна.

Като част от дългогодишната си корпоративна политика за поддръжка на родните производители и поощряване на локалния бизнес BILLA започва плана BILLA Градини. Вече над 6 години компанията си партнира с български производители за производството на качествени плодове и зеленчуци.

В рамките на акцията BILLA създава и дава на над 30 деликатно селектирани родни производители специфични проекти за понижаване на пестицидите, което значи, че всички зеленчуци и плодове с марка BILLA Градини са със доста понижени количества или даже без остатъчни количества пестициди.

„ За BILLA постоянно е било приоритет да обезпечава на клиентите ежедневен достъп до богат и първокласен подбор от артикули. Това е и главната причина за основаването на личния ни бранд BILLA Градини. Благодарение на програмата за понижаване на пестициди, всички наши клиенти имат достъп до първокачествени, разнородни и вкусни плодове и зеленчуци. Освен това продуктите с марка BILLA Градини подсигуряват на потребителите, че сервират на масата си артикули, които са с извънредно ниски или даже без никакви количества пестициди “, разяснява Норберт Мисбрандт, Управител на BILLA България

В разнообразния летен подбор на комерсиалната верига всяка седмица клиентите могат да избират от редица промоционални предложения на обичаните си български краставици и домата, моркови, тиквички, салати, както и свежи ябълки, ягоди, череши и доста други.

За да подсигуряват постоянно високото качество на асортимента си от български плодове и зеленчуци под лична марка, специалистите на BILLA строго управляват процеса на произвеждане на продукцията – от момента на засаждането до пакетирането, превоза и съхранението на плодовете и зеленчуците в магазините.

Агрономи правят регулярни одити на земеделските производители, които отглеждат плодове и зеленчуци по програмата за понижаване на пестицидите. Пробите се изпращат в сертифицирани лаборатории, а резултатите от тестванията са налични за всички на уеб страницата на www.billa.bg.

 Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР