С наближаването на януарския трансферен прозорец, Милан все по-усилено се

...
С наближаването на януарския трансферен прозорец, Милан все по-усилено се
Коментари Харесай

Милан преговаря с двама защитници

С наближаването на януарския трансферен прозорец, Милан все по-усилено се приготвя за него. Според calciomercato.com, през днешния ден се е състояла среща сред управлението на "росонерите " и сътрудника Аугусто Парая. Преди години импресариото докара на "Сан Сиро " бранителя Густаво Гомес, който сега е в бразислкия Палмейрас.

Двете съществени имена, които са били обсъждани на срещата са Фабиан Балбуена и Омар Алдерете. Първият е парагвайски бранител, който сега е част от британския Уест Хем. До този миг за "чуковете " 28-годишният защитник има девет участия в шампионата, в които се разписа един път.

Омар Алдерете също е парагваец и пази цветовете на Базел. През този сезон 22-годишният защитник има досега за швейцарците 28 участия във всички шампионати, в които съумя да осъществя две попадения. Алдарете е мощен физически и има мощна психическа издръжливост за своите 22 години. Интерес към него е проявен и от страна на Ювентус.

През януари една от главните цели на Милан е да притегли класен бранител. За момента първото име в листата на "росонерите " е на младият защитник на Барселона Жан-Клер Тодибо.

Автор: Мартин Александров
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР