С наближаването на всеки рожден ден ние правим равносметка на

...
С наближаването на всеки рожден ден ние правим равносметка на
Коментари Харесай

С какво трябва да се разделим преди следващия рожден ден?

С наближаването на всеки рожден ден ние вършим равносметка на живота си. Поставяме си цели, някои съумяваме да изпълним, други не. Сякаш по-рядко съумяваме да изхвърлим ненужното от живота си. Ако вашият празник наближава, вижте от какво е добре да се отървете преди него и да започнете начисто.

1. Нека мисълта „ Много е късно... “ да си отиде. Никога не е прекомерно късно. Планирайте, работете крепко и вярвайте в фантазиите си. Забравете за времето.

2. Нека паниките по отношение на бъдещето си отидат. Буда е споделил: „ Концентрирайте мозъка в сегашния миг. “ Контролирайте какво можете и търсете щастливото бъдеще.

3. Нека завистта си отиде. Завистта и ревността са токсични мисли. Не се тровете с тях.

4. Оставете гнева в предишното. Търсете решение за всеки забранен яд. Медитацията работи отлично.

5. Кажете „ Край! “ на оправданията. Ние всички намираме оправдания за едни или други неща. Оправданията постоянно пречат, по тази причина дано си отидат.

6. Не се опасявайте да изкажете мислите си. Бъдете рисковани, почтени и учтиви. Когато комбинирате тези три неща, няма да имате проблем с това да изкажете мислите си.

7. Освободете се от финансовите паники. Всички ние се нуждаем от пари, с цел да живеем. Ако имате приходи, покрив над главата си и храна – добре се справяте. Не позволявайте на парите да диктуват живота ви.

8. Не давайте късмет на напрежението. Стресът в дребни количества може да бъде добър за мотивацията ви. Ненужният стрес може да се трансформира в продължителен, по тази причина е време да се отървете от него.

9. Не се опитвайте да измененията хората. Особено тези, които не демонстрират интерес и старания.

10. Нека чувството, че би трябвало да бъдете някой различен да си отиде. Личната отговорност е част от зрелостта. За страдание, ние не всички научаваме този урок, рано или късно. Но персоналната отговорност значи и независимост. Открийте свободата и осъществете вашите проекти, не на някой различен.

11. Не си позволявайте да избягвате проблемите си. Както при отлагането, избягването на проблемите ви не ги взема решение, задълбочава ги. Това ви оставя неудовлетворени и е мъчно да продължите напред.

12. Нека съжалението си отиде. Марлон Брандо е споделил: „ Съжалението е неефикасно “. Пребройте тези хубави неща, които сте постигнали, претърпели. А знаете ли, че от време на време да не ви се случи нещо, за което съжалявате е огромен шанс?

13. Нека празните упования за нечия обич си отидат. Всеки заслужава да получава обич. Оставете празните упования и не концентрирайте вниманието си върху тези, които не ви правят оценка като персони. Те не заслужават любовта ви. /az-jenata.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР