С наближаването на септември, когато Apple традиционно обявява новите си

...
С наближаването на септември, когато Apple традиционно обявява новите си
Коментари Харесай

Какво да очакваме от Apple Watch Series 5

С наближаването на септември, когато Apple обичайно афишира новите си водещи джаджи, все по-често ще чуваме за новите модели телефони и часовници, които компанията ни е подготвила през 2019 година
 Apple, iPhone 11 Max и по какъв начин ще наподобява идващият флагман на компанията
Ето по какъв начин ще наподобява iPhone 11 Max

Камерният модул не е толкоз ужасяващ, само че несъмнено не е секси

Слуховете към Apple Watch Series 5 занапред набират скорост и към този момент знаем това-онова за идващия модел на най-популярния часовник в света.

Докато Series 4 донесе осезаеми промени по дизайна на часовника на Apple, Series 5 надали ще промени нещата още веднъж. Тим Кук и хората му най-вероятно ще запазят квадратния овален формат на екрана, макар че много от почитателите на марката от години питат за кръговиден Apple Watch.
 Снимка 340003

Коронката за навигация още веднъж ще е главният способ за прескачане през приложенията, само че дочуваме, че тазгодишният модел ще предложи и алтернатива за надзор посредством жестове.

За това свидетелстват и няколко патента, които разкриват, че Series 5 може би ще разрешава да отговаряме на позвънявания посредством притискане на ръката ни в пестник или пък да превъртаме нагоре и надолу посредством завъртане в китката.

Другата огромна оригиналност при идващия Apple Watch най-вероятно ще бъде дълго чаканата функционалност за следене и анализиране на съня, споделят от Bloomberg.
 Снимка 433566

От Apple интензивно залагат на способи за следене на разнообразни здравни индикатори, като Sleep Tracker услугата е една от дребното, с които Apple Watch не разполага.

Надяваме се, че от Apple ще са подготвили още много и забавни новости, с които ще съумеят да ни убедят да се бръкнем с към 400 $, без да изпитваме скрупули.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР