С наближаването на раждането на новото кралско бебе, херцозите наСъсекс

...
С наближаването на раждането на новото кралско бебе, херцозите наСъсекс
Коментари Харесай

Колко „нормален“ живот ще осигурят Хари и Меган на първото си дете?

С наближаването на раждането на новото кралско бебе , херцозите на Съсекс ще би трябвало да решат какъв брой " естествен " живот желаят да обезпечат на първото си дете, което ще е седмо подред в наследяването на престола, съобщи Ройтерс.

 
" Не мисля, че е имало член на кралската фамилия, който да не е казвал, че желае децата му да водят естествен живот ", отбелязва редакторката на сп. " Маджести " Ингрид Сюард . " Дори кралицата сподели, че желае нейните деца да имат колкото е допустимо по-нормално детство . Но медийното внимание в действителност попречва естественото образование ".
 Вече стартира противоположното преброяване до един от най-светлите празници Коледа. Обикновено това е време, когато си задаваме доста въпроси по какъв начин да честваме, какво да приготвим за празничната вечеря, по какъв начин да бъдем сигурни, че няма да е скучно. Ето 10 обичаи, които съблюдава английското кралско семейство. Тези традиции в огромна степен подсигуряват, че празникът ще протече по най-хубавия вероятен метод. Дори кралицата споделя, че желае нейните деца да имат колкото е допустимо по-нормално детствоGuliver/Getty Images
Принц Хари добре познава вниманието към английското кралско семейство. Разтрогването на брака на неговите родители - престолонаследника принц Чарлз и починалата принцеса Даяна , се отразяваше от медиите, а майка му почина в автомобилна злополука в Париж през 1997 година при опит да избяга от папараци. През последните две години Хари намерено приказва за своята тъга от загубата на майка си , когато е 12-годишен, и споделя по какъв начин години наред е бил срещу своя статут на кралска персона.

-->
 
Докато бе на обиколка в Афганистан през 2013 година, облеченият във военна униформа принц Хари сподели пред публицисти: " Аз съм един от многото бойци, няма друго отношение към мен ".
 Докато бе на обиколка в Афганистан през 2013 година, облеченият във военна униформа принц Хари сподели пред публицисти: Докато бе на обиколка в Афганистан през 2013 година, облеченият във военна униформа принц Хари сподели пред публицисти:Gulliver/Getty Images
А през 2017 година в изявление за сп. " Нюзуик " съобщи: " Не желаех да бъда в това състояние, само че след това извадих главата си от пясъка, послушах хората и взех решение да употребявам ситуацията си за положително. Иска ли някой от кралското семейство да бъде крал или кралица? Не мисля, само че ще осъществим отговорностите си в верния миг ".

 
Даяна искаше децата ѝ да порастват надалеч от кралския искра и обичаи. Тя ги водеше на пътешествия, в " Макдоналдс " и в атракционни паркове.
 Принцеса Даяна искаше децата ѝ да порастват надалеч от кралския искра и обичаи Принцеса Даяна искаше децата ѝ да порастват надалеч от кралския искра и традицииGuliver/Getty Images
" Хубаво е, че не съм изцяло откъснат от действителността. Решил съм да повеждам релативно естествен живот и в случай че имам шанс и имам деца, те също да имат сходен живот ", сподели  Хари .

 
Но какъв брой реалистично е неговото предпочитание? Проучванията демонстрират, че той е измежду най-популярните членове на английското кралско семейство и постоянно изпреварва 92-годишната кралица и по-големия си брат Уилям , а сватбата му с холивудската актриса Меган Маркъл усили още повече възхищението на медиите и на обществото.
 кралска женитба принц Хари Меган Принц Хари е измежду най-популярните членове на английското кралско семейство, а сватбата му с холивудската актриса Меган Маркъл усили още повече възхищението на медиите и на обществотоGulliver/Getty Images
" Не виждам различен метод за възпитанието на това дете, с изключение на обичайния и кондензиран с доста привилегии ", твърди Робърт Джобсън , създателят на книгата " Принц Чарлз на 70: нашият предстоящ крал ".

 
" Не съдете за някого по външния му тип, по произхода му или по това, с което се отъждествява ", акцентира Хари през март пред 12 000 студенти в лондонската " Арина Уембли ".
 
Хари и Меган могат да почерпят от опита на другите кралски особи. Принц Уилям държи децата му да порастват без медийно внимание.
 Принц Уилям, херцогиня Катрин и децата им Джордж, Шарлот и Луи Принц Уилям, херцогиня Катрин и децата им Джордж, Шарлот и ЛуиGuliver/Getty Images
" Всъщност те могат да порастват обикновено и с кралските ограничавания ", увери Клаудия Джоузеф , авторката на " Как да се обличаш като принцеса ". " Забелязваме, че Уилям и Кейт се грижат за Джордж , Шарлот и Луи отвън публичното внимание, а самите Уилям и Хари бяха оставени до известна степен на мира до завършването на университет ".

 
Според Джобсън, каквото и да имат намерение Хари и Меган , ще бъде съвсем невероятно тяхното дете да избегне произхода си.
 
" Разбира се, детето ще бъде звезда за доста дълъг интервал от време ", споделя Джобсън.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР