С наближаването на пролетта все повече обръщаме внимание на дрехите,

...
С наближаването на пролетта все повече обръщаме внимание на дрехите,
Коментари Харесай

15 класически сака, които са перфектни за пролетта

С наближаването на пролетта от ден на ден обръщаме внимание на облеклата, които ще носим в дните, в които ще можем да захвърлим дебелите връхни облекла. Въпреки че неотдавна ви показахме по какъв начин бомбър якето и кожените модели с vintage vibe се откроиха в street style тоалетите на фешънистите, няма по какъв начин да не обърнем внимание и на положителната остаряла класика. А точно сакото или блейзъра, които всяко момиче би трябвало да има в капсулния си дрешник. Дрехата, която е неизменима част и от офис дрескода.

И за новия сезон стилните марки оферират разнообразни техни вариации – двуредни, с обемен контур, с подплънки, вталени, тъй че всяко момиче да може да открие модела, който ще я кара да се усеща удобно, по тази причина изборът на закопчаване е изключително значим. Понякога материята също е от голяма важност, като саката от вълна стоят много по-изискано, само че пък този сезон открихме и разновидности от кожа и деним, които са много настоящи като тренд.
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Anouk Yve (@anoukyve)

Другото преимущество на саката е, че могат да се съчетават с доста и разнообразни неща от дрешника. От една страна могат да се носят върху миди рокля или пък в композиция с къса пола, а от друга – с грациозен панталон или пък с дънки и мокасини. Допълваме с тишърт или риза за още по-класическа визия. За по-официални мотиви под блейзъра може да се постави само елек от костюм в същия цвят. 

Колкото до цветовете – в случай че търсим нещо по-универсално, то тогава се насочваме към бежово, черно или сиво. Тъмносиньото в композиция със ярко райе е друга алтернатива, която е страхотна за сако, изключително при съчетаване с деним. Но пък в случай че желаеме да прибавим малко повече прохлада в стайлинга, избираме модел в розово, лилаво или синьо, като не е наложително да бъде в кондензиран и ослепителен звук, може да бъде някой по-нежен пастелен колорит. Какво още харесахме от новите сбирки, вижте в шопинг находките в днешната ни изложба!
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от FASHION | BEAUTY | INSPO (@lookwis)

 
10 стайлинг хрумвания с най-актуалните деним трендове за пролетта

 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР