С наближаването на пролетта, а след нея и лятото, все

...
С наближаването на пролетта, а след нея и лятото, все
Коментари Харесай

Кога самолетният билет излиза най-изгодно

С наближаването на пролетта, а след нея и лятото, все по-често се замисляме за близки и далечни пътувания , за някои от които си мечтаем от дълго време. В последните години въздушният превоз става все по-достъпен и е желана опция от мнозина.

Въпреки че цените допълнително случаи са много допустими (дори нереално ниски, в случай че приказваме за някои нискотарифни компании), постоянно си има трикове, с които е добре да сме осведомени .

 Снимка 341269

Малко са хората, които влизат в уеб страницата на съответна самолетна компания и резервират билет на цената, която им се пресъздава сега. Вече работят не една и две търсачки, показващи ни най-ниската цена . Но по кое време в действителност е най-изгодното време за покупка?

Според проучване, извършено от уеб страницата CheapAir.com, анализирайки над 900 милиона предложения за близо три милиона полета, най-оптималното време за закупуване на самолетен билет е 54 дни преди полета .

Съветът на експертите е да не чакаме последния миг в желанието си да грабнем в действителност добра оферта, тъй като може да останем с празни ръце. Но не е добре да се хвърляме и прекомерно рано на първата ниска цена с презумпцията, че тя занапред все ще се повишава.

 Снимка 341272

Няма неприятно в това да ревизираме постоянно и от рано офертите на компанията или фирмите, които дават отговор на нашите условия. От уеб страницата назовават билетите, пуснати сред 11 и 6 месеца преди полета, " първа дивизия " - те не са на най-ниска цена, тъй като превозвачът към момента желае обезверено да притегли пасажери, с цел да изпълни самолета.

От шест до три месеца преди датата на политане цените леко понижават, само че не е наложително да бъдат най-ниските вероятни. Това са билетите " успокоение ", които мнозина избират.

 Снимка 341266

Оказва се обаче, че сред три месеца и три седмици преди полета могат да се намерят най-изгодните предложения . Ако изпуснем и този интервал, можем да разчитаме само на шанса си, написа Fortune.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР