С наближаването на празниците, в област Кюстендил зачестиха кражбите и

...
С наближаването на празниците, в област Кюстендил зачестиха кражбите и
Коментари Харесай

Кражбите в Кюстендил стават все повече

С наближаването на празниците, в област Кюстендил зачестиха кражбите и обирите на жилища, съобщи сътрудник от града за Actualno.com.
Вчера е обран апартамент в квартал “Запад “, като крадците са откраднали пари и документи. Собствениците на жилището незабавно подали сигнал в районно управление (на МВР) Кюстендил, възмутени, че в жилището е проникнато с селекциониран или фалшифициран ключ. По случая е стартирано досъдебно произвеждане, известен е дежурен прокурор.
Миналата седмица пък, в районно управление (на МВР) Дупница е декларирана кражба на диск за циркуляр, медни кабели и изпарители за газова уредба от гараж в града. Проникването е осъществено посредством щурм. Друго навлизане с взом, в апартамент в Дупница, е декларирано в локалното районно управление (на МВР). Там крадците съумяват да вземат всички пари от жилището. Местопроизшествието е обслужено от дежурна полицейска група, стартирано е разследване по случая.
В началото на месеца, кюстендилски криминалисти са открили двама причинители на кражба от фирмен обект. Единият е на 38 години, другият – на 36. Те са лишили 50 кг ламарина неръждавейка. Задържани са няколко часа след подаването на сигнала за осъщественото закононарушение. Полицаите хващат и 25-годишен кюстендилец - причинител на кражба на мобилен телефон. Кражбата е била осъществена на 12 ноември в дискотека в града, тогава жертвата е подала сигнала. Работата по формираната кореспонденция продължава.
В началото на месеца, са декларирани още две обири - от къща в кюстендилския квартал „ Изток “ са откраднати пари и златен пръстен, от къща в Дупница са откраднати златни украшения. Местопроизшествията са обслужени от дежурни полицейски групи, стартирани са досъдебни производства в районно управление (на МВР) Кюстендил и районно управление (на МВР) Дупница.
В Сапарева баня пък, двама незнайни причинители, посредством упражнена мощ са лишили от продавачка в хранителен магазин 400 лева и 10 кутии цигари от разнообразни марки. Припомняме ви, че от края на предишния месец, в региона доста зачестиха кражбите и обирите, проникванията с взом в непознато имущество. Силно публично неодобрение провокира кражбата на кутия с дарения от кафене в Кюстендил, при различен грабеж на апартамент пък тогава, бяха откраднати 150 лева и златни украшения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР