С наближаването на празника на влюбените на 14 февруари се

...
С наближаването на празника на влюбените на 14 февруари се
Коментари Харесай

Нетът лудна по амулети за Св. Валентин

С наближаването на празника на влюбените на 14 февруари се сипят какви ли не предложения за амулети, вълшебен ритуали и билки, с които да намерите или да укрепите любовта. Пентаграм на Венера да вземем за пример коства 36 лв. и съгласно офертата в нета триумфът е сигурен.

Пентаграмите на Венера отразяват забележимото придвижване на планетата, написа в. „ Тeлегрaф “. Древните шумери, а по-късно гърците и маите са открили, че придвижванията й следват непоколебим 8-годишен цикъл.

Предлагат се какви ли не предложения за амулети за Свети Валентин.

Талисманът за „ безгранична обич “ съставлява композиция от 4-ти и 5-и пентаграм, и се продава за 36 лева Привлича любовта на тези, за които мислите. Четвъртият пентаграм на Венера „ има огромна мощ, защото подчинява духовете на Венера и по този начин всички стремежи на човек стават действителност “ – написа още в уеб страницата.

За петия е обяснено – „ кoгато се демонстрира само пред лицето, за което мечтаем, той подтиква и подбужда към обич “. Амулетите са направени ръчно и са обсипани за още повече мощ и лукс с антични знаци, съчетаващи мъдрост, магия и загадъчност. Можете да си изберете и нещо друго от предложенията, да вземем за пример келтски любовен възел.

Наред с това, в случай че още не сте срещнали любовта, можете да се възползвате от свойствата на билките съгласно националните вярвания и ритуали. Ако поръсите обичания с прахуляк от босилек, той няма да изневерява, твърди поверието. Всяка дама, която закачи бял имел над леглото си, ще притегли своя предстоящ брачен партньор в живота си, излиза наяве от различен таен уебсайт.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР