С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да

...
С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас иска да
Коментари Харесай

Астрологът Гал Сасон с прогноза за 2018

С наближаването на Новогодишните празници всеки от нас желае да знае какво му следва. Независимо дали имаме вяра на звездите или сме скептични, не е неприятно да надникнем в бъдещето. Световноизвестният астролог Гал Сасон начерта главните трендове, които ще ни донесе Жълтото земно куче.

Със сигурност 2018 ще е динамична, ще превключи събитията на втора предавка и ще направи по този начин, че заложеното през предходната година да се развие стремглаво през тази. Ще е великодушна към тези, които пазят приятелите си и са лоялни в връзките си, тъй като това са главните черти в характера на кучето.
Гал Сасон - астролог:
Годината на Кучето е отворена опция. Ако се страхуваш, ще бъде ужасна, в случай че си оптимист, ще бъде оптимистична. Тя ще е година на това, което ние проектираме. Защото годината на Петела си е годината на петела, годината на Заека е годината на Заека, годината на Змията е годината на змията. Но годината на Кучето... на коя порода? Има толкоз разнообразни типове, които ние сме модифицирали генетично, с цел да дават отговор на това, което ни харесва. Но кои сме ние? Ето в този въпрос се крие всичко. Това е година, която ще ни помогне да разберем себе си.
Сатурн се мести в Козирог и това ще насърчи упоритостите и кариерата ни. Ще има пет слънчеви затъмнения, вместо нормалните четири. Но не трябва да се стряскаме. За всяка зодия годината ще носи положителни благоприятни условия в избрана сфера
Гел Сасон:
за Овена това е кариерата, за Телеца - образованието, за Близнаците - интимността, за Рака - взаимоотношенията, за Лъва - работата, за Девата - любовта, за Везните - дома и фамилията, за Скорпиона - общуването, за Стрелеца - парите, за Козирога - всичко, тъй като Сатурн е в техния знак, за Водолея - разделите с това, което им тежи, за Рибите - другарството.
За България годината ще е извънредно значима и с доста положителни благоприятни условия.
Гал Сасон:
Интересно е, че България е двоен козирог. Добрата вест за страната е, че Сатурн излиза от вкъщи на болката и страданието. Така че всички типове страхове или компликации, които българите изпитваха през последните три години, постепенно ще отшумяват. Проблемът е, че Сатурн ще бъде върху Луната в звездната карта на България. Луната дава отговор за хората. Така, че хората тук ще преминат през генерални промени, ще изпитват малко по-голям напън, изключително през февруари, юли и ноември. Това ще са жизненоважни месеци. Но пък Юпитер влиза в дома на кариерата за България, тъй че ще има едно отваряне в тази сфера. В зведзната карта на страната има заложен аспект на водачество. Това се случва на всеки 12 години и ще се отрази в действителност положително.
Важно е през тази година да не се поддаваме на страховете си. Това е основният съвет на астролога. Спазим ли го, ще опознаем по-добре себе си и ще си подсигуряваме личностно израстване.

Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР