С наближаването на Коледа, “Mr. Bricolage” вече започна да раздава

...
С наближаването на Коледа, “Mr. Bricolage” вече започна да раздава
Коментари Харесай

Mr. Bricolage зарадва клиенти преди празниците

С наближаването на Коледа, “Mr. Bricolage” към този момент стартира да раздава великодушни дарове на своите клиенти! В навечерието на светлите фамилни празници, веригата чества и стъпването си на българския пазар, и като всяко уместно празненство има изненади!
На 12 декември 2018 година се организира церемонията по връчване на премията от томболата за 18-тия рожден ден на марката в България. 3-месечната акция подканваше всички клиенти, пазарували за повече от 40 лева да записват кода от касовата записка на фирмения уеб страница за шанса да завоюват пътешестване до дома на “Mr. Bricolage” – Франция.
На 1 декември 2018 година на инцидентен принцип беше изтеглен късметлийският код, а печеливш се оказа Дянко Дянков от гр. Русе, който завоюва 4-дневна екскурзия до Париж за двама през март 2019г. На церемонията по награждаване в гр. Русе спечелилият показа с “Mr. Bricolage” малко от историята и страстите свързани със щастливата случайност.
Магазинът е постоянна спирка за господин Дянков. Споделя даже, че благосклонността предава и на детето си. Печелившият касов бон попада в него и сестра му до момента в който пазарят дружно и го записва. За щастливата вест схваща от брачната половинка си, след което господин Дянков и сестра му взимат решението да разделят премията. Двамата ще доплатят, с цел да вземат и по едно от децата си.

Освен причина за наслада и приятни усеща, премията е също и опция за господин Дянков да сбъдне фантазията на 11-годишната си щерка да види Айфеловата кула. Това е и първото нещо, което считат да създадат по време на почивката си. Забавленията не стопират там - спечелилите също споделиха проекти за навестяване на увеселителния парк Disneyland!
На всички останали клиенти, участващи в томболи на марката, господин Дянков пожелава радостно превозване на най-светлите празници. Подкани всички да основават по-добри и уютни домове, пазарувайки във верига магазини Mr. Bricolage, и с това да се приближат до опцията да завоюват прелестно прекарване като него.
И това не е всичко! Освен екскурзията, 18-годишният рожденик даде късмет на клиенти на веригата да пробват сполуката си с акцията “Колелото на шанса ". Всяка покупка над стойност 50 лева от 29 ноември до 2 декември даде опция на гости да завъртят колелото на Bricolage за опцията да завоюват ваучер за извършване на покупки, карта за отстъпка или различен подарък.
Отоворили порти за първи път през 2000 година, през днешния ден марката има 11 магазина в 8 града на територията на страната. Вече 18 години " Mr.Bricolage " България е обичано място за извършване на покупки и е водач в модерната търговия на артикули вид „ направи си сам” - магизините са посетени от над 42 милиона клиенти. За доста българи веригата се е трансформирала в знак на потвърдено качество и пазарни цени, и място, откъдето могат да почерпят нови хрумвания за своя дом и градина.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР