С наближаването финала на зимата и постоплянето на времето, стартират

...
С наближаването финала на зимата и постоплянето на времето, стартират
Коментари Харесай

Стартира маркирането на горските пътеки край Варна

С наближаването финала на зимата и постоплянето на времето, започват разходките измежду природата.За да е безвредна и приятна обаче пътеките би трябвало да бъдат маркирани. Маркировката се поставя по стволовете на дърветата, по забележими камъни, скали, пънове. Целта е туристите да не се изгубят.

Във Варна започва самодейността за възобновяване на съществуващите маркировки на Туристическо сдружение " Родни Балкани ". Инициативата по премаркирането ще продължи по график - всяка неделя през месец март 2023, научи Varna24.bg .

Всеки, който желае да се включи, би трябвало да следи Facebook страницата на туристическото сдружение. На нея ще бъдат оповестени датите за премаркирането и началната точка на пътеката, чийто маркировка ще бъде актуализирана него ден, както и телефон за връзка.

Желаещите би трябвало да бъдат cъc cтaри облекла, да си носят храна и вода. Осигурени им са четки и багра, само че дано тези, които имат по-здрави култивиран ножици, ги вземат, изясняват от Търговско дружество " Родни Балкани " - Варна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР