С музика от детски филми ще завърши тазгодишният сезон от

...
С музика от детски филми ще завърши тазгодишният сезон от
Коментари Харесай

С музика от детски филми ще завърши учебната година на "Фортисимо Фамилия"

С музика от детски филми ще приключи тазгодишният сезон от музикално-образователната стратегия " Фортисимо Фамилия ", която цели да насърчи интереса на децата към класическата музика.

На 19 май от 11.30 часа Софийската филхармония под диригентството на Найден Тодоров ще показа известни мелодии от обичани детски филми, а публиката ще научи любопитни обстоятелства за изпълняваните творби и за музиката като цяло в компанията на музиканта Добрин Векилов-Дони, и брачната половинка му - актрисата Антоанета Добрева-Нети.

В концерта е включена българска, американска, съветска и друга детска музика, прецизират уредниците на концерта и дават обещание специфични изненади за всички присъстващи в залата.

Билетите са към този момент в продажба на касата на зала " България ", както и онлайн в уеб страницата на Софийската филхармония.

Безплатни билети от " Детски Дневник "

И този път " Детски Дневник " дава опция на читателите си да завоюват фамилен билет за концерта (до четирима души) и да се насладят на представлението гратис.

Вижте какво ви питат във видеото Дони и Нети, дайте правилен отговор в анкетата по-надолу в публикацията и може да бъдете късметлията, който жребият ще уточни.

За да участвате в конкуренцията, би трябвало да сте регистриран консуматор в id.capital.bg. Обърнете внимание, че уеб сайтът на " Дневник " разрешава да гласоподават и читатели без регистрация в мрежата id.capital.bg, само че жребият по-късно ще бъде изтеглен единствено сред тези, които са дали своят вот през потребителски профил. Анкетата ще бъде дейна до 23.59 ч. на 15 май (сряда) , а на идващия ден ще бъде разгласен печелившият.
Всичко, което би трябвало да знаете за: Музика с "Фортисимо " (31)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР