С моя съдружник Мартин Димитров основахме нашата компания през 2011

...
С моя съдружник Мартин Димитров основахме нашата компания през 2011
Коментари Харесай

ЛиЛана: Със съдружника ми сме асфалтирали повече улици от Бойко Борисов

С моя съучастник Мартин Димитров основахме нашата компания през 2011 година с концепцията да променим света. Никога не сме получавали европейско финансиране, само че на месец още от началото правихме по 10 хиляди лева доходи, с помощта на нашите артикули. Това разгласи Лиляна Деянова - ЛиЛана, в спецсъда, където изиска да бъде пусната на независимост.
Тя и съдружникът й бяха арестувани в края на април по обвиняване за присъединяване в незаконна група, чиято цел била да присвои пари по европроекти, а също така ЛиЛана има и обвиняване в опасност.
Бившата певица и сегашна бизнесдама изясни пред арбитър Вилислава Ангелова, че във компанията й работели 30 души, множеството от които младежи, завърнали се от чужбина, които получавали приблизително по 3500 лева на месец, с помощта на продуктите в IT сферата, които изработвали.
Преди време обвинената съобщи, че са атакувани, тъй като са се изправили против корупцията в ТОЛ системата и АПИ. Не ни беше боязън да обявим имената на хората, които стоят зад една от най-големите обири в страната. Освен, че го направихме обществено, пуснахме сигнал от 400 страници с материални доказателства и данни, доказващи по какъв начин парите на хората от винетки отиват в една куха компания, а не в държавния бюджет. Явно огромните предприемачи се уплашиха от нашата компания ТЕЛЕТОЛ, съобщи от ареста Лиляна Деянова.
Припомнете си още за обвиняванията й в този материал.
ЛиЛана в детайли показа и един от тези артикули - приложение, което се употребява от над 250 000 българи, през което те могат да изпращат сигнали за нередности в инфраструктурата. Именно по този мотив тя съобщи, че с помощта на това приложение са " асфалтирали повече улици от Бойко Борисов ".
Благодарни жители, които останали удовлетворени от приложението, им давали подаяние от по 1-2 лева съгласно опциите си. Точно това приложение донесло доста горделивост на техните чиновници. Създадохме и други артикули - един от тях работи в американската администрация, уточни ЛиЛана, представена от 24 часа.
Аз и Мартин искахме да променим света, сподели още тя. После проучва в детайли доказателствата по делото и показаните контракти. Нашата активност е била много обществена. Ние сме интелигентни младежи и осъзнаваме своята отговорност. Тя уточни още, че в Англия се е обучавала в бизнес профил в един от най-хубавите университети, който, когато тя е учила, е бил на 3-то място в международната ранглиста, а през днешния ден е на 6-то.
Докато прокуратурата излагаше доказателства, ЛиЛана си водеше в детайли бележки. Също по този начин изясни, че няма нищо необичайно в това, че е посъветвала своя брат Скилър да кандидатства за евросредвата в министерството по стопанската система, с цел да сътвори бийтбокс платформа.
В началото на съвещанието прокуратурата показа разпити на още двама очевидци, както и претенции за нови експертизи. Вероятно след правенето на експертизите прокуратурата ще повдигне и нови обвинявания за вторични закононарушения.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР