С Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан

...
С Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан
Коментари Харесай

Димитър & Христо с коледен сингъл Моя Коледа

С Моя Коледа Димитър & Христо feat. Martinna & Кристиан Грънчаров, пожелават: "Приказно, нежна Коледа, цялостна с обич. “

Музиката и аранжиментът на песента са на Димитър Атанасов, текст – Бистра Александрова. В звукозаписа на песента вземат участие и Кристиан Грънчаров от Гласът на България 2017 и Мартина Иванова / Ice Cream/ с която Димитър и Христо имат още една взаимна ария - Миг от спомен, с втора премия от Бургас и морето 2017.

След присъединяване на дуета в спектакъла на Нешка Робева Споменът за на следващия ден, именитият треньор и хореограф, включи Димитър & Христо с осъществяване на песни и в новия си театър Няма такова шоу.

Проектът сплотява гения на танцьорите от Нешънъл арт и възпитаничките на клуб по художествена гимнастика Левски. В неповторимия театър, в артистичен хаос, достигащ постоянно да неуместен хумор, се редуват музика, песни, танци с уреди и без уреди...

Всички са въодушевени от мисълта, че ще покажат най-хубавото, от това, което умеят, тъй като са обединени от една идея - да оказват помощ на клуба по художествена гимнастика Левски.

Националното турне Няма такова шоу започва от 9 декември – Русе /Драматичен театър/, 11 и 12 декември, София /НДК, зала1/, 14 декември – Бургас /зала Младост/ и 19 декември Варна /ДКС/.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР