С молитва към Бога кандидатът за кмет на Велико Търново

...
С молитва към Бога кандидатът за кмет на Велико Търново
Коментари Харесай

От новата църква „Възкресение Христово“ Даниел Панов и кандидатите за общински съветници от ГЕРБ-Велико Търново поеха към нов успешен мандат

С молитва към Бога претендентът за кмет на Велико Търново Даниел Панов сложи началото на предизборната си акция за трети сполучлив управнически мандат. Заедно с него на благослов, отслужен в новата черква „ Възкресение Христово “, участваха претендентите за общински съветници от листата с номер 43 на ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Службата управлява персонално великотърновският митрополит Григорий, оповестиха от пресцентъра на ГЕРБ.

„ Приемствеността в ръководството на един град и община е доста значима. Именно по тази причина избрахме църквата „ Възкресение Христово “, с цел да се черкуваме и да сложим началото на акцията. Този храм е знак на приемствеността, която за мен и екипът ми е водещ принцип. Преди години починалият кмет на Велико Търново Драгни Драгнев ми остави като завет да отворя вратите на тази черква. С екипа ми изпълнихме завета и храмът през днешния ден е отворен за всички великотърновци. И Драгни Драгнев, и Румен Рашев сложиха основи за развиване, които дружно с общинските съветници от ГЕРБ и с екипа ми надградихме “, разяснява Даниел Панов. Службата за здраве и триумф на претендентите бе почетена и от дъщерята на Драгни Драгнев – Силвана Драгнева.



Панов уточни още, че признанието на Велико Търново за историческа и духовна столица дава доста нови благоприятни условия пред града и общината. „ Предстои ни още доста работа, с цел да бъде нашият град още по-привлекателно и положително място, с още по-добро качество на живот. Мислите ми са положителни, имам вяра в положителното бъдеще пред обичания ми град, имам вяра, че с поддръжката на великотърновци това ще се случи “, продължи Даниел Панов.



Семейните полезности, опазването на българските обичаи и традиции са друга градивна единица за едно сполучливо ръководство, показаха Панов и претендентите за общински съветници от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили.

Начело на листата с номер 43 е кандидат-кметът Даниел Панов, който завършва втория си мандат. Преобладават адвокати и икономисти, в листата са бизнесмени, лекари, учители, представители на спортните и интелектуални среди, проектант. Залага се на доста младежи, като седем индивида са на възраст под 35 години. Шестима са претендентите от така наречен „ гражданска квота “, а по силата на съглашението за съдействие сред двете десни политически сили ГЕРБ и Съюз на демократичните сили, в листата е и уважаваният регионален ръководител на Съюз на демократичните сили Мирослав Трифонов.



Службата почетоха и претендентите за кметове на обитаеми места в общината, подкрепени от ГЕРБ и Съюз на демократичните сили. Сред гостите бяха и народните представители от ГЕРБ Станислава Стоянова и Станислав Стоянов.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР