С молебен за здраве и успех в стария храм "Св.

...
С молебен за здраве и успех в стария храм "Св.
Коментари Харесай

ГЕРБ – Велики Преслав стартира предизборната си кампания

С молебен за здраве и триумф в остарелия храм "Св. апостоли Петър и Павел " в град Велики Преслав бе даден старт на предизборната акция на локалната конструкция на Политическа партия ГЕРБ.

По-късно в щаба на ГЕРБ – Велики Преслав бе направено публично показване на претендентите за общински кмет, кметове на обитаемоте места и общински съветници.

На събитието участваха голям брой членове, съидейници и другари на идеята ГЕРБ. Предизборната среща бе почетена от координатора на Политическа партия ГЕРБ за област Шумен Любомир Христов и от огромен брой представители на локалното предприемаческо съсловие.

На срещата претендентът за кмет на Велики Преслав Янко Йорданов показа програмата си за ръководство на общината и бе безапелационен: „ Работа, работа, работа за хората, за жителите на Велики Преслав, тъй като точно те са значими за нас “. Той добави, че с цел да имаме един хубав и проспериращ град, оживени села и благоденстващи жители, значим фактор е локалният бизнес, който в най-голяма степен въздейства върху развиването на стопанската система. „ Вие сте хората, които основават работни места. Хората, които влагат освен директно, а и индиректно, повишавайки доверието на други евентуални вложители към общината “, сподели Йорданов.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР