С много усмивки и добро настроение каратисти от цял свят

...
С много усмивки и добро настроение каратисти от цял свят
Коментари Харесай

Каратеки от цял свят закриха лагера в Камчия от плажа

С доста усмивки и положително въодушевление каратисти от целия свят закриха публично 13-ия Международен летен лагер по карате киокушин в Камчия. Тази година рекорден брой бойци участваха в превърналато се в традиция събития, проведено от Българската карате киокушин федерация и Световния киокушин съюз (KWU). Точно 1618 състезатели и треньори от 28 страни упражняваха неуморно в продължение на една седмица в черноморския състезателен комплекс.

Във финалния ден от летния лагер се организираха изпити “кю” и “дан” – за повишение на степени. Тестовете минаваха под зоркия взор на Канчо Хацуо Рояма, IX дан. Президентът на Световната федерация по киокушин-кан (Kyokushin-kan International Karate Organizaton) и съпредседател на KWU бе основен изпитващ.

След това всички участници си направиха обща фотография на плажа и закриха публично лагера с доста радостно въодушевление и всеобщо потапяне във водата.

13-ият Международен летен лагер по карате киокушин ще се запомни с няколко неповторими съпътстващи събития, включени в програмата. За първи в границите на лагера се организира Световна купа „ Варна “ на KWU за юноши, девойки и кадети в три възрастови групи (14-15 години, 16-17 години и 18-21 години), както и особено издание на церемония вечерите SENSHI.

В Световната купа за подрастващи участваха 428 каратеки от 28 страни. Българските представители, които се биха на татамитата, бяха 60, като общо 15 от тях завоюваха оценки.

SENSHI Cup се организира във формат шампионат КWU International Professional Legaueв два дни с борби единствено по разпоредбите на киокушин, фул контакт, на Световния киокушин съюз.

Специални посетители в Камчия тази година бяха международните суперлегенди Семи Шилт и Петер Артс, които отдадено и доста професионално водеха лични двуразови кикбокс тренировки в границите на лагера с присъединяване и на доста кикбоксьори, каратисти и даже състезатели от други бойни спортове. Семи Шилт, който е ашихара каратека, пък се включи в някои и карате тренировките.
boec.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР