С много танци, награди и отлично настроение премина коледния купон

...
С много танци, награди и отлично настроение премина коледния купон
Коментари Харесай

Академик Бултекс 99 закри 2017 година с много настроение и награди

С доста танци, награди и чудесно въодушевление мина коледния ваучър на Академик Бултекс 99. Над 100 състезатели, деца от школата, родители, треньори и ръководители означиха уместно края на една извънредно сполучлива година за баскетболния клуб от Пловдив.

Спортният шеф Тина Димитрова съвършено влезе в ролята на водеща и окупира микрофона от началото до края на тържеството. Тя благодари на президента Васил Врачев, на всички треньори, състезатели, деца и родители и им пожела да не престават да работят за идеята на Академик Бултекс 99 със същата пристрастеност, както до момента.

Безспорно максимален интерес провокира томболата, на която бяха раздадени доста награди. Сред печелившите бе и старши треньорът на мъжкия тим Асен Николов. Той получи 20 кила самоковски картофи персонално от капитана на отбора Станислав Ваклинов, който е родом от рилския град. Не липсваха и доста други лични награди. Всички се снимаха с голямата коледна торта, след което бе ред на дансинга.

Американците Айзея Юмипиг и Шакир Смит демонстрираха забележителни танцови умения, а сънародникът им Мануел Джонсън сподели, че е научил стъпките на обичайното българско хоро. Бяха раздадени и новите календари на тима, на които баскетболистите от представителния отбор раздадоха подписи на децата от школата.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР