С много смях, емоции и вълнения прминава и вторият ден

...
С много смях, емоции и вълнения прминава и вторият ден
Коментари Харесай

Родители и деца се забавляват заедно по време на Детски панаир в Благоевград

С доста смях, страсти и безредици прминава и вторият ден на Детски панаир в Благоевград. Развлекателната демонстрация се организира в регионалния център за пета поредна година, с помощта на фондация „ Изиарт “, с ръководител Станка Желева, и съдействието на Община Благоевград. По време на проявата, която ще продължи до 18:00 часа през днешния ден, малчугани влизат в ролята на пожарникари, художници и изобретатели.

Десетки културно-образователни начинания забавляват дребни и огромни в следващата самодейност, готова за поданици и посетители на Благоевград. Любопитни детски погледи се събират пред шатрите, ситуирани на площад „ Македония “, където малчуганите могат да се срещнат с разнообразни изкуства и да станат част от тях. Стотици изрисувани детски лица и хиляди ръчно направени произведения от хартия, вълшебен пръчки и бои изпълват централната част на града.

Децата на Благоевград научават и забавни обстоятелства за света и природата в към нас.

„ Детски панаир “ е първият културен градски фестивал за деца и се е трансформирал в едно от най-очакваните събития за детска публика. Основната му цел е децата да бъдат въведени в света на изкуството и културата, като се провеждат креативен ателиета по изкуство, както навън, по този начин и в културни институции – музеи и галерии.
 21  23  22  19
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР