- С много нови лица, рубрики. Много хора пожелаха да

...
- С много нови лица, рубрики. Много хора пожелаха да
Коментари Харесай

Гала Разкри Какви Ще Са Изненадите В Новия Сезон На Предаването, Но Какво Се Случва Със Стефан!

- С доста нови лица, рубрики. Много хора пожелаха да ми седнат на стола. Това бе задявка, провокация. Това са лица, които ще са в първата част на предаването – Ева Веселинов от „ Господарите “, едно младо момиче, Августин Господинов писателя, Криси Патрашкова. Те ще вършат нещо занимателно – вести, които ще пускат за известни хора. Те ще споделят неща за първи път.Ще опитваме да провокираме хората да се вклчват с мнения.

Решихме тази година да сме единствено положителни. Тези два часа и половина да са бягство от всичко отрицателно.

Продължавам да се вълнувам доста преди всеки ефир. Повечето, които ми гостуват са другари. Сега би требвало да съм по-спокойна, само че не е по този начин. Това е хубаво, тъй като значи, че още ме вълнува. Спре ли да ме вълнува, нещата си отиват.

Първите ми посетители ще са Мария Игнатова и Димитър Рачков, които от новия сезон на „ Господари на ефира “ ще са двойка за първи път в ефир след 7 години “.

Гала описа и за това по какъв начин е прекарала лятото, само че не загатна къде изчезна мъжът й Стефан и за какво няма е да е в ефир. Както съобщихме, той влиза във " ВИП брат ".

„ Бях в Тоскана на отмора с Рачков и Игнатова – разкри тя. -. След това и на планина тук в България. Разпусках на един хамак с книга. Много хапвах това лято. Угаждах си “.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР