С много настроение, усмивки и игри децата в София посрещнаха

...
С много настроение, усмивки и игри децата в София посрещнаха
Коментари Харесай

Честит празник, деца и пораснали

С доста въодушевление, усмивки и игри децата в София посрещнаха един от обичаните си празници - Деня на детето. Вярваме, че доста усмихнати са били е към този момент порасналите деца - техните родителите.

В тяхна (и на децата, и на порасналите) чест в столицата бяха проведени десетки събития и културно-образователни начинания.

На площада на НДК се организира Мини Арт Фест, на който дребни и огромни могат да се насладят на циркови представления на две открити подиуми, работилници по музика и изобразяване.

Държавната организация за протекция на детето (ДАЗД) и едни от най-популярните персони в интернет пространството провеждат самодейността " Д@!ЗДр ", чийто послания имат за цел да доближат до всяко българско дете. Съвместната работа подсигурява голям интерес към събитието и към видеоклиповете, чието наличие ДАЗД пази в цялостна загадка.

На грандиозна сцена, оборудвана с два свръх съвременни LED екрани с размери 6 х 4 м, ще се качат за първи път:

- Слави THE CLASHERS, който има над 263 000 почитатели, очакващи с интерес топ класациите всяка неделя в ютюб канала му. Слави Панайотов е едно от най-популярните лица измежду влогърите, само че малко хора знаят, че той е експерт и в хотелиерството.

- Елисавета и Красимира, известни като дуета " Майко Мила! ", създали най-обичаната и най-весела ФБ страница на майките, в която всекидневно десетки хиляди родители четат занимателни и значими публикации по въпросите за родителството.

- Главен контрольор Михаил Драгоданов, оглавяващ един от секторите в отдел " Киберпрестъпления " към ГДБОП ще разкрие забавни секрети на всички гости на събитието, а доста деца ще схванат, че в България има и киберполицаи.

- THE PACT е най-голямата организация на ютюбъри и влогъри в България, в която членуват 22 известни персони. На сцената Пактът ще бъде показан от: Gothika_47 (145 000 фенове), Aethelthryth (134 000 фенове), Nikicha1 (73 000 фенове), Hazel (42 000 фенове) и Venata (206 000 фенове). Малко известни с същинските си имена Евгени, Преслав, Никола, Маги и Венци дават обещание да създадат незабравимо шоу на своите невръстни фенове.

Празникът на детето (1 юни 2018 г.) в зала " Асикс Арена " (бивша зала " Фестивална " ).
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР