С много настроение и усмивки беше открит предизборният павилион на

...
С много настроение и усмивки беше открит предизборният павилион на
Коментари Харесай

БСП за България откри предизборния си павилион в Пловдив

С доста въодушевление и усмивки беше открит предизборният павилион на " Българска социалистическа партия за България “ на пл. " Стефан Стамболов " в Пловдив. В него претендентите на обединението с номер 28 ще се срещат и беседват с жителите.

" Тръгваме с убеденост в тази акция и се срещаме с хората със самочувствие, тъй като не отстъпихме от нито едно наше заричане и се борихме ден след ден и в Народното събрание, и в държавното управление това, което обещаваме, да бъде осъществено. В тази акция организираме неуморно срещи, с цел да убедим повече хора, че би трябвало да ни поддържат, с цел да подсигуряваме спокойствието на жителите, с цел да потвърдим, че сме по-добрите, да уверим хората, че едни, които се пробват да ни внушават боязън, водят неверна политика, а ние даваме вяра. Някои ни плашат с безпорядък. Ние противоположното – сътворяваме непоклатимост “ – сподели в приветствието си пред събралите се хора лидерът на листата за Пловдив – град.

Вигенин напомни, че единствено за няколко месеца в ръководството Българска социалистическа партия е направила извънредно доста в обществената политика, в стопанската система, в земеделието и в други браншове.

" Ако на тези избори българите решат, че България може и би трябвало да бъде обществена и сигурна страна, че това, което направихме за няколко месеца, си коства да бъде подкрепено и продължено, в случай че са удовлетворени от това, което направихме, би трябвало да ни гласоподават повече доверие, да имаме повече народни представители. Ние да бъдем водещите в идващото ръководство и тогава това, което обещаваме, ще бъде осъществено напълно “ – прикани лидерът.

Градският ръководител на социалистите и втори в листата съобщи, че съдружните сътрудници, които предадоха предходния кабинет, са създали по този начин, че в Пловдив да не се осъществят повече обекти. В дневния ред пред социалистите в идващия парламент ще бъдат огромните инфраструктурни планове.

" Няма да забравим емблемата на град Пловдив – културата - това, което ГЕРБ си поставят на техния ревер, а същото време не направиха безусловно нищо, изключително в Европейската столица на културата. Ние ще се опитаме да изградим пловдивската опера – нещо, което години наред се дава обещание, само че не се осъществя. С архитектите в нашата листа, с концепциите, които те имат, ще ги представим на пловдивчани, ще има среща с културните дейци и ще желаеме да се осъществя с помощ на страната “ – сподели Петков.

Гост на събитието беше ръководителят на Младежкото обединяване в Българска социалистическа партия Габриел Вълков, който заяви, че МО е излъчило 119 претенденти в листите на социалистите в страната, а в Пловдив е най-младият – 21-годишният Ангел Рангелов. " За първи път в листите на Българска социалистическа партия има толкоз младежи. Те са целеустремени да трансформират България и да я създадат едно по-добро място за всички ни. А в този момент продължаваме битката за една обществена и сигурна страна “ – сподели младежкият водач.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР