С много игри и настроение децата от детска градина Мир“

...
С много игри и настроение децата от детска градина Мир“
Коментари Харесай

С много игри в детска градина Мир“ отбелязаха Седмицата на мобилността

С доста игри и въодушевление децата от детска градина " Мир “ означиха Седмицата на подвижността. Специален посетител на събитието бе кметът на регион " Западен “ Димитър Колев.

С доста музика, игри и надпревари малчуганите от детска градина " Мир “ означиха тазгодишното издание на Седмицата на подвижността, която се организира обичайно от 16 до 22 септември. Децата откровено се забавляваха в двора на градината, като караха колела и тротинетки. Както и в другите детски заведения в региона те демонстрираха чудесни знания за безвредното напредване по пътищата по време на викторина. Децата караха колела и по особено основана за задачата площадка, като демонстрираха по какъв начин се пресича безвредно на пешеходна пътека и по какъв начин се минава през контролирано със светофар кръстовище.

Седмицата на подвижността завършва публично на следващия ден. Тя се организира всяка година, като задачата на самодейността е насърчаването на европейските общини да вкарват и подкрепят устойчивия превоз и способи на напредване. Тази година тематиката на акцията е " Мултимодалност “ и се организира под мотото " Комбинирай, движи се! “.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР