С много голям корем манекенката Глория Петкова се омъжи. Моделката

...
С много голям корем манекенката Глория Петкова се омъжи. Моделката
Коментари Харесай

Глория се омъжи дни преди да роди

С доста огромен стомах манекенката Глория Петкова се омъжи. Моделката чака да роди всеки миг, само че това не я спря да се издокара в бяло.

Участничката от предходния сезон на „ ВИП Брадър” сама се похвали с огромната вест. Глория показа кадър от сватбата си с много по-възрастния от нея Методи Велинов.

„ Най-хубавият ден в живота ми”, написа Глория под фотографията с бяла рокля.

Според приятелите й, новият й мъж е поставил завършек на бурните й изяви, които имала по-рано. По-рано Глория имаше връзка с французин, с който животът й беше низ от купони и занимания, написа „ България днес”.

„ Сегашният й мъж я претопи. Не излиза към този момент по празненства, отхвърли всичките си задължения, освен това още преди да забременее”, разискват я старите й познати.

Самата кокона не крие, че живее нов живот и свадите са в предишното й. Бременността също я трансформирала.

„ В началото се усещах доста зле. Все едно бях с непрекъснат махмурлук”, спомня си Глория и прибавя, че повече от година към този момент не е близвала алкохол.

Тя е безапелационна, че мъжът й се грижи безрезервно за нея и няма и помен от бурното минало, което претърпя преди години. В риалити шоуто преди години, тя призна, че е била редовно пребивана от бивше гадже.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР