С много аплодисменти и публика на крака завърши първият концерт

...
С много аплодисменти и публика на крака завърши първият концерт
Коментари Харесай

Започна „Месец на ансамблите 2022“ в Ловеч

С доста овации и аудитория на крайници приключи първият концерт от „ Месец на ансамблите “ в Ловеч.Началото беше даденов 19:00 часана 2-ри ноември 2022 година от водещата Виктория Симеонова.

„ Месец на ансамблите “ се провежда от НЧ „ Бяла Анаста-2016 “ в партньорство с Община Ловеч и Драматичен театър-Ловеч, които са и домакини на събитията. Венцислав Христов, заместник-кмет на Община Ловеч, първи излезе на сцената и пожела триумф на новото начинание. Община Ловеч поддържа събитието, наред с всички фолклорни събития в града.

За да открие изявата на сцената се качи и ръководителят на НЧ „ Бяла Анаста-2016 “ и основател на събитието Кристиан Костов, който благодари на Община Ловеч и Драматичен театър-Ловеч за партньорството и поддръжката.

От своя страна шефът Ловешкия спектакъл Биляна Петрова, отсъстваща заради длъжностен ангажимент, изпрати приветствен адрес до всички присъстващи в залата. Веднага по-късно стартира концертът на Държавен фолклорен отбор „ Филип Кутев “. Близо два часа танцьори, хористки и музиканти държаха във екстаз феновете в салона на театъра. В концерта бяха показани песни, танци и музикални творби от съвсем всички фолклорни области.

Месец на ансамблите продължава във вторник, 8 ноември, с професионален фолклорен отбор „ Странджа “. Билети на касата на НЧ „ Бяла Анаста-2016 “ и пред театъра.
Източник: dnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР