С много английски хумор и по типично балкански абсурдни ситуации

...
С много английски хумор и по типично балкански абсурдни ситуации
Коментари Харесай

Ивайло Драгиев: Ще видите много английски хумор в Ятаган

С доста британски комизъм и по типично балкански неуместни обстановки ще ни забавлява новото българско заглавие „ Ятаган “. Филмът, режисиран от Андрей Андонов, ще направи премиерата си при започване на идната година. В ролята на неуспялия стихотворец Никсъна, опитващ се да „ тарикатее “ на едро пък ще забележим артистът Ивайло Драгиев, добил необятна известност дружно с половинката си Християна от YouTube канала Айде БГ.

Няма го дебелашкият, просташкият комизъм, с който сме привикнали от някои тв излъчвания, а има доста комизъм на мозъка, което е скъпото съгласно мен, то беше заложено още в сюжета и се опитахме да го запазим на снимачната площадка, а не да го придърпаме към познатото

изяснява звездата пред dir.bg. Пред камерата той ще си партнира с Любомира Башева, която фенът помни от режисьорския дебют на Мариан Вълев „ Лошо момиче “, а неотдавна гледа и в здравната драма „ Откраднат живот “. „ Тя е и доста добър експерт - извънредно всеотдайна, извънредно точна - съвършено теоретичен текст, създадени подиуми “, не пести суперлативи по адрес на Башева Драгиев.

Самият сюжет пък ще нарежда героя му Никсъна като един от главните заподозряни за лидер на терористична група.

Мариан Вълев също ще взе участие в „ Ятаган “. Той ще влезе в облика на Рангел Костов – полицейски контрольор от Агенцията за битка с тероризма, някогашен красавец и систематичен алкохолик, който става мотор на скица от неистини и основава необикновен незаконен тандем с една от жертвите си. Жени Калканджиева пък ще се превъплъти в новата шефка на организацията Силвия Овчарова – амбициозна, некадърна провинциалистка, която се възприема като медийна звезда. Въпросната организация, която в „ Ятаган “ е известна като АБОРТ, съчинява отчет, в който ще упрекна точно Никсъна за лидер на терористична клетка, оповестяват от екипа на продукцията.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР