С мисъл за търсене на баланс ЦСКА ще изиграе тази

...
С мисъл за търсене на баланс ЦСКА ще изиграе тази
Коментари Харесай

В търсене на баланс ЦСКА излиза да довърши работата си в Черна гора

С мисъл за търсене на баланс ЦСКА ще изиграе довечера реванша си с " Титоград " в първия квалификационен кръг в Лига Европа. Червените влизат в срещата с огромна преднина, с помощта на успеха си с 4:0 в София преди седмица.

Предвид сгъстения цикъл от задаващите се мачове с хърватския " Осиек " в идващия кръг в конкуренцията, треньорският екип на ЦСКА би трябвало да откри най-хубавата тактика.

От една страна, съставът би трябвало да играе устойчиво, без да си основава непредвидени тествания. От друга, е належащо и да спести сили за задаващите се тежки тествания - мача с " Черно море " в събота и възможният дуел с " Осиек " идната седмица.

Успоредно с това ЦСКА би трябвало да почиства грешките си и да откри подобаващия темп. Още в първия дуел с " Титоград " се видяха неточности в отбрана, а дни по-късно - въпреки и с изменена защита, алените бяха осъдени от " Етър " (2:2) за слабостите си.

" Имаме добър задатък, само че и в първата среща " Титоград " ни сътвори главоболия и сподели, че не е за подценяване. Вярвам, че ще подходим с нужната съвестност и отговорност ", сподели треньорът Добромир Митов.

" Очаквам сложен мач в Подгорица. Знаем, че имаме добра преднина и сме любимци, само че би трябвало да играем крепко и съществено. Всички би трябвало да са напълно съсредоточени. Не имам вяра, че нещо може да се обърка, тъй като имам вяра в тима и съотборниците си. Който и да играе, ще е подготвен на 100% % да даде всичко ", сподели Рубен Пинто, който беше капитан в първия мач.

" Ще мислим за идващия кръг, когато пристигна той. Сега мислим за този мач ", уточни португалецът.

" Не бих споделил, че това е подготовка, а по-скоро подготовка за това, което ни следва ", добави той и съобщи, че не трябва да се повтарят грешките. Пинто уточни, че е видял усъвършенстване в състава в последните тренировки.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР