С минута мълчание в памет на Стефан Данаилов и проф.

...
С минута мълчание в памет на Стефан Данаилов и проф.
Коментари Харесай

Пленумът на БСП започна с минута мълчание за Ламбо и Корнезов

С минута безмълвие в памет на Стефан Данаилов и проф. Любен Корнезов стартира аленият пленум, заяви " 24 часа ".

Националният съвет на Българска социалистическа партия се събра на " Позитано " 20, с цел да одобри разпоредбите за осъществяване на директен вътрешен избор на водач и позицията на партията по предложенията на държавното управление за надзор над основния прокурор.

Очаква се вътрешната съпротива да изиска поправяне на проектоправилата за избор на водач, които са утвърдени от Изпълнителното бюро.

Не трябваше да има директен избор, само че уставът ни го вкарва. Народно събрание ще промени разпоредбите, с цел да има оптимално почтен и справедлив изборът на ръководител, разяснява на влизане Борислав Гуцанов, който бе едно от дребното знакови лица на опозицията, които влязоха в централата за началото на съвещанието. Повечето отсъстват.

Помолен да разяснява разцеплението на алената група при избора на Сотир Цацаров за началник на Антикорупция, Гуцанов съобщи: Погледнато в профил е видно, че има напрежение в групата. И добави, че пленумът ще разяснява за какво се е стигнало до това решение и гласоподаване.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР