С минута мълчание ще започнат всички срещи от Първа и

...
С минута мълчание ще започнат всички срещи от Първа и
Коментари Харесай

Минута мълчание за жертвите край Своге преди футболните мачове

С минута безмълвие ще стартират всички срещи от Първа и Втора професионални лиги, които се играят през днешния ден (26 август) и в понеделник (27 август).

По този метод ще бъде почетена паметта на хората, починали след тежката злополука с рейс край Своге. 16 от пасажерите починаха, а други 27 пострадаха, откакто автобусът, с който се връщаха от екскурзия, излезе от пътното платно. Обстоятелствата към нещастието към момента се обясняват.
Изясняват се аргументите за тежката злополука край Своге с 16 починали 18 ранени са настанени в разнообразни лечебни заведения
В публично известие на своя уебсайт от Българския футболен съюз показаха съболезнования на фамилиите и на околните на починалите.

" С минута безмълвие ще стартират всички мачове под егидата на Българския футболен съюз на 26 август, неделя, и на 27 август, понеделник, в памет на жертвите от тежкия пътен случай с рейс край град Своге в събота.

Ръководството на БФС и клубовете-членове на БФс показват своите откровени съболезнования на фамилиите и околните на починалите в злополуката, която помрачи съботната вечер на България. Бог да елементарни починалите и да оказва помощ на техните близки да преодолеят ужасната болежка от загубата! ", написа в късото известие.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР