С месеци закъснение дъщерята на Глория най-сетне потвърди слуховете за

...
С месеци закъснение дъщерята на Глория най-сетне потвърди слуховете за
Коментари Харесай

Глория да не чака зет! Вижте какви са амбициите на Симона

С месеци забавяне дъщерята на Глория най-накрая удостовери слуховете за раздялата с гаджето й Симеон. При последната си медийна изява Симона Загорова призна, въпреки и с половин уста, че статута й е необвързана. Посветила се на музиката, която постоянно щяла да бъде най-голямата й обич.

„ В момента не съм щастлива поради някаква обич с някой, а съм щастлива поради други работи. Така че не желая съответно да споделям има ли, няма ли… Но не е това моето благополучие сега. Щастието е музиката и имам възприятието, че постоянно ще бъде най-голямото ми благополучие “, отсича щерката на Глория.

Симона показа и упоритостите си, които надвишават рамките на България. Дъщерята на Глория, която потвърди гения си в „ Гласът на България “, мечтае за опцията да се съревновава в музикален формат в чужбина. „ Би ми било забавно до каква степен ще стигна “, показа Симона. В професионален проект мечтае още да взе участие в шоуто за фалшификати „ Като две капки вода “, защото харесвала неналичието на стрес и спортен детайл и наблягането на заниманието. Другото й предпочитание е да показва България на състезанието „ Евровизия “: „ Защо не? Много бих желала. За мен е доста огромна фантазия и си го поисквам “.

Симона с неспокойствие показа усещанията си от тазгодишните български участници, измежду които е и Жана Бергендорф, какъв брой доста се възхитила от представянето им, както и от песента им „ Кости “. Даже била учудена, че не били по-напред в класацията. Макар да се показва повече поп жанр, Симона доста харесва и фолка. Не единствено поради майка си Глория и татко си Илия Загоров. Допадат й части на настоящите артисти в жанра, а най-вече симпатизира на Азис. „ Той е обичаният ми фолк артист “, показа Симона и призна, че доста би желала да направи дует с него, както и със „ Скандау “. Иначе проектите й за близкото бъдеще включват нови независими песни, както и албум, и взаимни изяви с майка й на огромни подиуми. Двете са се изявявали нееднократно дружно, дори имат общи концерти. С тях, безапелационна е Симона, потвърдили, че няма нищо невероятно. Щастлива е, че на техните концерти постоянно има доста хора, а възприятието, че са пристигнали особено поради тях, е най-ценно, написа " Уикенд ".

Симона постоянно е демонстрирала мощна мотивация за постигането на фантазиите си, както и дисциплинираност за развиването и опазването на гласа си. Все отново признава, че не съблюдава безусловно всички правила. „ Не пия, не пуша толкоз много… Не мога да отрека, че пуша “, споделя с усмивка Симона и добавя, че може би доста артисти пушат, тъй като им е неразрешено.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР