С Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър беше сложен краят наедна

...
С Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър беше сложен краят наедна
Коментари Харесай

Ще пробуди ли Силата Тайка Уайтити в следващите "Междузведни войни"

С " Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър " беше комплициран краят наедна от най-известните и дългогодишните саги в света на киното. Филмът към този момент завоюва повече от 1 милиарда $ в международния боксофис, а " Дисни " от дълго време съобщи желанието си да не изоставя сполучливата кино поредност. Богатата галактика на " Междузвездни войни " е в положение да провокира въображението на режисьорите, а феновете от дълго време желаят да видят и други интервали от история на фикционалния свят, основан от Джордж Лукас i с излизането на първия филм през 1977 година, и доразвит в доста книги и комикси.

" Дисни " несъмнено няма желание да се бави със идващия план от поредицата. Студиото към този момент е поканило режисьор, който да работи по основаването на нова част от легендата на " Междузвездни войни ". Това е Тайка Уайтити, прочут със заглавия като сатирата на нацизма " Джоджо Заека " (2019 г.) и " Тор: Рагнарок " (2017 г.), оповестява " Гардиън ", базирайки се на обява на " Холивуд рипортър ".

За момента не е известно дали планът на Уайтити ще е независим, или става дума за този на президента на " Марвел Студиос " Кевин Файги. През 2017 година " Дисни " оповестиха и че режисьорът на " Междузвездни войни: Последните джедаи " Райън Джонсън ще работи по нова трилогия.Тогава в плана се включиха и основателите на " Игра на тронове " Дейвид Бениоф и Д. Б. Уайс, само че те се оттегляха през 2019 година Затова е допустимо въвличането на Уайтити да е сигнал за отдръпването и на Джонсън.

Уайтити към този момент е обвързван с вселената на " Междузвездни войни ". Той режисира последния епизод от сериала на стрийминг платформата Disney+ " Мандалорецът ". Уайтити неотдавна беше номиниран за премия " Оскар " за най-хубав приспособен сюжет за " Джоджо Заека ", с който взе огромната премия на фестивала в Торонто. В момента той работи по комедията Next Goal Wins, отдадена на футбола. След това му следва да режисира продукцията на " Марвел Студиос " " Тор: Любов и гръмотевици ", която за момента е планувана да излезе през 2021 година
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР