С международен успех може да се похвали продуцентът Маги Халваджиян.

...
С международен успех може да се похвали продуцентът Маги Халваджиян.
Коментари Харесай

Халваджиян проби и в Корея - slava.bg

С интернационален триумф може да се похвали продуцентът Маги Халваджиян. Той съумя да уреди излъчването на един от филмите си чак в Азия.

Родният продуцент показва кино лентата си „ Нощен свят” в киносалоните на Южна Корея. Маги не съумя да скрие насладата си от триумфа, който е постигнал и показа хубавата вест в обществените мрежи.

Лентата е снимана през 2017 година, като в нея не са включени типичните кървави подиуми и всеобщи убийства, присъщи за жанра на хорър филмите. Продукцията е интернационална и с изключение на Халваджиян и сътрудникът му Силвестър Йорданов, присъединяване в нея взима и италианския кино продуцент Лорис Курчи.

Халваджиян има съществени връзки на Ботуша и заимства хрумвания от италианските си сътрудници за разнообразни планове. Маги от години се познава с Курчи, който написа и сюжета, написа „ България днес”.

Двамата от години възнамеряват взаимен план, до момента в който осъществят кино лентата. За режисьор е поканен чилиецът Патрисио Валандрес, само че фотосите са извършени напълно в България.

Голямата звезда в плана на Халваджиян е Робърт Инглънд, който има присъединяване в десетки хорър филми. Освен него, в лентата влизат и куп български звезди—Диана Любенова, която се въплъщава в облика на брачна половинка на основния воин и Лорина Камбурова. Тя играе мистичната Зара, която омайва основния воин.

Във кино лентата взе участие още и Атанас Сребрев, който има дребна роля в продукцията. Той нашумя, откакто си партнира в „ Да обичаш Пабло” с Хавиер Бардем.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР