С медийната подкрепа на bTV, Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата

...
С медийната подкрепа на bTV, Джуниър Ачийвмънт България организира инициативата
Коментари Харесай

Антон Хекимян и bTV подкрепят „Мениджър за един ден“ за поредна година

С медийната поддръжка на bTV, Джуниър Ачийвмънт България провежда самодейността „ Мениджър за един ден “. Водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян ще се срещне с учениците по време на седемнайсетото издание на събитието на 30 октомври тази година. Кампанията по канидатстване и избор на претенденти към този момент тече интензивно на уеб страницата на самодейността: http://mfd.jabulgaria.org/

Партньори и тази година ще бъдат министерства, общини и български и интернационалните компании. Отворени са позиции от дребни и огромни компании, от министерства и други институции и образователни заведения. Учениците и студентите на възраст 15-24 година могат да създадат своята регистрация на платформата на самодейността до 22 октомври, като е добре да не чакат крайния период: http://mfd.jabulgaria.org/students. Инициативата ще се организира в цялата страна.

bTV Media Group e главен медиен сътрудник на „ Мениджър за един ден “ и тази година, а водещият на „ Тази заран “ Антон Хекимян ще бъде водещ на закриващата гала и панелист в кариерния конгрес „ Професиите на бъдещето” в същия ден.

„ Като човек, който е напълно отдаден на работата си, мисля, че това е чудесна опция за младежите да се допрян до мечтаната специалност от вътрешната страна, с цел да решат дали това в действителност е пътят, по който желаят да тръгнат, “ показа журналистът и предложения младежите да се включат в кариерния конгрес.

Той ще се организира на 30 октомври, от 11 до 17 часа, във Форум „ Джон Атанасов” в София Тех Парк в столицата. Във форума ще се включат над 15 огромни компании със свои представители, които ще приказват за дигитализацията на специалностите. Регистрацията за събитието е безвъзмездна и е отворена тук: https://cot2018.eventbrite.com/?aff=Students

Денят ще приключи с обобщаване на претърпяното и наученото от участниците в „ Мениджър за един ден “, още веднъж във конгрес „ Джон Атанасов “ в София тех парк от 17.30 до 18.30 часа на 30 октомври.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР