С мацки и няколко вида алкохол Коцето отпразнува 45-ия си

...
С мацки и няколко вида алкохол Коцето отпразнува 45-ия си
Коментари Харесай

Коцето стана на 45 заобиколен от мацки и алкохол

С мацки и няколко типа алкохол Коцето отпразнува 45-ия си рожден ден. Типично в собствен жанр фолкпевецът завихри плевел ваучър, до момента в който имаше присъединяване в чалготека в идеалния център на столицата. И макар че беше на работа, Константин самоуверено удря напитки на правилото “ей по този начин, за настроение”.

Чалгарят се появява пред гостите с чаша в ръка, а питието в нея поразително наподобява на уиски. В по-късен миг Константин мина на шампанско и от омешването блясъкът в очите му се ускорява. Макар да има празник, Коцето не държи доста на облеклото и се появява на обществено събитие по къси спортни гащи и тениска. Чифт маратонки допълват визията му, която е по-подходяща за утринен крос, в сравнение с за тържество в заведение. По време на осъществяванията на песните фолкпевецът не стопира да отпива от огнената вода и градусът на настроението предостатъчно се повишава, написа Флагман.бг.

Откакто е известна персона, Константин непрекъснато е заобиколен от готини мадами. И този път не е друго, като полуголи девойки наобикалят изпълнителя, а той очевидно не се тормози от интереса към него. Хубави танцьорки даже му вършат шпалир, до момента в който защитата му го извежда към сцената.

Безспорно любопитен миг е, когато Коцето качва на сцената не някоя луднала по него тийнейджърка, а дама на междинна възраст. Подава ѝ ръка, оказва помощ ѝ да се качи и се държи почтително към нея. Коя е тайнствената жена, остава тайнственост, написа България през днешния ден.

С новата си визия с руса коса блесна фолкпевецът. Малко преди рождения си ден изпълнителят се изруси и незабавно се похвали с новата си прическа, с която същински изненада почитателите си. “ПредОбрих се!!!”, написа Коцето под фрагментите. Феновете на изпълнителя не утвърдиха смяната му. Те се надяват тя да е за малко и фолкзвездата скоро да си върне остарялата визия. Коцето е прочут с това, че обича да опитва и не се вълнува от мненията на злобарите. Вероятно с изрусяването желае да си докара по-младежка визия, гадаят негови последователки.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР