С маски на сцената ще се появят кандидатките в конкурса

...
С маски на сцената ще се появят кандидатките в конкурса
Коментари Харесай

Посвещават Мис Плеймейт на Христо Сираков, кандидатките - с маски

 С маски на сцената ще се появят кандидатките в състезанието " Мис Плеймейт “.

Организаторите на състезанието не мислят да анулират събитието на годината макар доста случаи на COVID-19. Те ще спазят всички защитни ограничения, с цел да може гостите да бъдат опазени. Събитието е планувано да се организира през втората половина на ноември в столичен хотел. На сцената девойките въпреки всичко ще покажат лицата си, с цел да може да бъдат оценени по всички критерии от звездното жури, което още се пази в загадка. 

Коронавирусът въобще не стряска момичетата и нито една от тях не се е отказала от фантазията си да се окичи с короната Мис Плеймейт.Това е казус в състезанието. От години насам девойки са се отказвали седмици преди събитието по разнообразни аргументи, без да има пандемия.

Тазгодишната годишна продукция е доста защита. 

Нито една госпожица не е изявен любимец. Все отново се шушука, че скандалната кандидат-кметица на Момин проход Диана Габровска е с максимален късмет да взема огромната премия от 20 бона и чисто нов автомобил, написа " Хотарена “. На короната се точи и транссексуалната Симона Галинова, която се изявява като модел. Конкурса тази година ще е отдаден на Христо Сираков. Повелителят на плеймейтките умря изненадващо в края на септември.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР