С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем

...
С Мариана сме дълго време заедно. Говорим си да вдигнем
Коментари Харесай

Веселин Плачков: С Мариана нямаме време да се оженим! +За пръв път играе в сериал

С Мариана сме дълго време дружно. Говорим си да вдигнем женитба, само че все не ни остава време. Заети сме и няма по кое време да се случи това. Със сигурност ще има гала, само че няма да е скоро “.

Това призна пред „ България Днес “ артистът Веселин Плачков. Той и Попова се сгодиха през март предходната година. Всички чакаха няколко месеца по-късно да отидат до олтара, само че това не се случи.

Семейството на Мариана и Плачков е многолюдно. Двамата с певицата имат обща щерка – Екатерина. Мариана има още една дъщеря от предния си брак, Мария – Магдалена. Плачков също е родител на момиче – Андреа.

„ Трудно е с толкоз деца у дома “ , споделя Плачков, който за сефте ще играе в сериал. Актьорът е част от новата продукция на „ Нова “ – „ Пътят на достойнството “.

Справяме се някак. Оставяме ги по родственици, когато имаме задължения. Но няма по какъв начин. И двамата с Мариана сме доста заети. Дори през това лято не успяхме да идем на отмора “, споделя още той.

В сериала Плачков играе безскрупулния и манипулативен предприемач Киро Християнина. „ Трудно се играе такава роля. Получих я, откакто се явих на кастинг. Имах и други оферти, само че избрах да работя с този екип. Познавам се с повече хора в него и е прелестно. За пръв път играя в сериал. Това е нещо ново за мен и взех решение да се отдам оптимално на едно нещо. Затова не дадох позитивен отговор на останалите запитвания към мен “.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР