С маратонки и сако, с мокасини и риза – дънките

...
С маратонки и сако, с мокасини и риза – дънките
Коментари Харесай

10 съвета как да изберете перфектните дънки за вашата фигура (моден наръчник за мъже)

С маратонки и сако, с мокасини и риза – дънките са толкоз естествена част от облеклото ни, че не ги считаме за нещо особено. Когато обаче настъпи моментът за нов чифт, стартира настойчиво търсене.

Какво са за вас дънките?

Свикнали сме да гледаме на дънките като част от по-неофициалния мъжки дрешник. Въпреки че са извънредно известни и се носят с всяка възраст или жанр, нерядко можем да чуем, че някой е облечен публично, а различен е обул дънките.

Подобно неглижиране от дълго време към този момент не е настоящо, тъй като денимът е част от стила на градския мъж.

Как да изберем съвършените дънки?

1. Не се тормозете за вашия вид тяло

Жените може да мислят за наблягане (или скриване) на извивките си, само че мъжете наподобяват добре в съвсем всеки деним. По-класическата кройка е подобаваща за ежедневните действия, до момента в който вталената се предлага за по-официални събития.

2. Пазарувайте с размер по-малък от естественото

Следващия път, когато отидете в съблекалнята, вземете размер по-малък от нормалния и откакто ги облечете, направете инспекцията на пръстите: не би трябвало да можете да поставите повече от два пръста сред талията и дънките.

 10 съвета по какъв начин да изберете съвършените дънки за вашата фигура (моден справочник за мъже)

3. Тесните дънки не са единствено за хипстъри

Повечето мъже настръхват, когато чуят думите „ тесни “ и „ дънки “ в едно изречение. Правилният модел може да ви накара да изглеждате в действителност секси. Ако сте състезателен вид, изберете дънки, които не се уголемяват към крачола. 

4. Проверете джобовете

Твърде доста елементи могат да привлекат вниманието към евентуални „ проблематични зони “. Също по този начин се уверете, че не са прекомерно огромни или прекомерно дълги – тези типове джобове ще основат илюзията, че имате отпуснати дънки.

5. Търсете деликатно в интернет

Когато напишете „ дънки мъжки “ и започнете да търсите, разглеждайте уеб сайтове, които оферират качествени модели. Идеалният образец е MODIVO – там ви чакат най-хубавите оферти.

6. Когато се съмнявате, заложете на черното

Тъмният деним е солидна инвестиция за преход от ден към вечер – с бърза промяна на риза и вратовръзка.

7. Разтегнете се

Повечето дънки имат малко количество (обикновено 2%) ликра или разтегливост, което разрешава разпъване и комфорт. За дънки, които можете да носите през целия ден, проверете етикета за състав, който включва лен или спандекс. 

8. Експериментирайте

Използвайте плажа като опрощение да навиете дънките си и да обуете чифт мокасини. Плюс това дънките с маншети удължават крайници, тъй че ще изглеждате по-високи и по-слаби.

9. Изберете къси модели през лятото

Късите дънкови панталони са превъзходен избор за топлите дни, също така се комбинират съвършено с мъжки джапанки и ленена риза за една безгрижна разходка край брега на морето.

10. Цветни дънки за екстравагантния мъж

Червен или зелен, денимът към този момент надалеч не е единствено морско синьо. Особено в случай че е до коляното. Можете да комбинирате с атрактивна щампа на тишърт.

Източник: 10te.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР