С малко над 67 000 лева без ДДС Община Асеновград

...
С малко над 67 000 лева без ДДС Община Асеновград
Коментари Харесай

Асеновград ще похарчи 67 000 лева за училищни и паркови огради

С малко над 67 000 лв. без Данък добавена стойност Община Асеновград построява огради на две образователни заведения и един парк. Наред с тази процедура е оповестена и социална поръчка за обезпечаване на ограничения за енергийна успеваемост за ОУ " Христо Ботев " в града. Стойността X е в рамер на към 91 000 лв. без Данък добавена стойност, оповестява кореспондентът на Actualno.com.
Предвидените строително-ремонтни действия включват топлоизолация на външни стени, полагане на силиконова мазилка и слагане на PVC дограма. В сумата на поръчката влиза доставка и монтаж на подпрозоречни дъски, улуци, водосточни тръби и казанчета. Мерките за енергийна успеваемост включват и замяна на дървена и железна с PVC дограма на физкулутрния салон на учебното заведение, като стъклопакетът ще е петкамерен.
Освен обезпечаване на енергийна успеваемост на ОУ " Христо Ботев ", посредством другата посочена нагоре социална поръчка ще бъде актуализирана и надградена външната ограда на школото. Основната заложена активност е възобновяване на компрометираната ажурна част на съществуващата оградна стена и отчасти създаване на основа на учебната ограда в зоната зад спирката на улица " Цар Иван Асен II ". Планиран е ремонт и на основите на оградата, която е от камък и е разрушена от корените на дърветата в частта по улица " Скалата ". Това ще коства на Общината повече от 33 000 лв. без Данък добавена стойност.
Другото асеновградско учебно заведение, което ще се снабди с нова ограда, е " Отец Паисий " в Асеновгард. Ремонтът обгръща повреждане на каменна и бетонна зидария и създаване на ново ограждение. То ще коства средства на стойност над 21 000 лв..
Третият обект в публичната поръчка има за цел създаване на ограда на парк на улица " Преловска " в село Избеглии. Строителните действия включват изработка на основи за ограда, доставка и монтаж на оградни пана с височина 0,75 метра, поцинковани с PVC покритие. За ремонтът ще бъдат изхарчени 12 500 лв. без Данък добавена стойност.
Крайният период за подаване на предложения в Община Асеновград и по двете оповестени публични поръчки е 17:00 часа на 04.12.17 година
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР