„С мъка в сърцата си взехме тежкото решение като семейство

...
„С мъка в сърцата си взехме тежкото решение като семейство
Коментари Харесай

Краят на една ера: Ким Кардашиян обяви важно решение

„ С тъга в сърцата си взехме тежкото решение като семейство да кажем Сбогом на ”Keeping Up With The Kardashians” / " Животът на Кардашиян " /, заяви Ким Кардашиян в обява в обществените мрежи.

Риалити шоуто, отдадено на голямото семейство, е на екран от 14 години и направи международни мега звезди Ким, нейните братя и сестри, техните родители, сътрудници и деца.

Последният 21 сезон на шоуто ще се излъчи при започване на 2021 година, се споделя още в известието на Ким.

Публикация, споделена от (@kimkardashian) на Сеп 8, 2020 в 2:34 PDT

Изказвайки своята признателност на „ хилядите хора и бизнеси “, взели участие в предаването, Ким написа: „ Изключително съм признателна на всички, които са ни гледали и подкрепяли мен и фамилията ми през последните 14 невероятни години. Това предаване ни накара да сме такива, каквито сме, и аз ще остана постоянно в дълг на всички, които изиграха роля за оформянето на нашата кариера и смяна на живота ни вечно “, написа тя.

Голяма част от членовете на фамилията бяха незнайни, когато то започва през 2007 година Ким стартира своите появи на екран в шоуто на нейната другарка Парис Хилтън, а татко ѝ Робърт стана прочут с това, че като юрист защитаваше О Джей Симпсън в скандалния му развой за ликвидиране. Робърт Кардашиян умря от рак през 2003 година
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР