С любов ще лекуват лекарите в новия сезон на Откраднат

...
С любов ще лекуват лекарите в новия сезон на Откраднат
Коментари Харесай

Гергана Стоянова и Иван Юруков ще лекуват с любов в новия сезон на `Откраднат живот`

С обич ще лекуват лекарите в новия сезон на „ Откраднат живот “, който стартира на 26 февруари.

„ Любовта е най-големият мотор в живота ни! През миналите 295 епизода се ангажирахме с тематики като другарството, измяната, представянето на стотици медицински случаи, само че това, което най-силно вълнува феновете, е точно любовта “, описа Евтим Милошев по време на особено събитие за новия сезон.

На 14 февруари той показа новите попълнения на прослойка в лицето на Гергана Стоянова и Иван Юруков, а малко по-късно преведе журанислистите през основни точки от „ Св. Анастасия “. Продуцентът на най-успешния български медицински сериал показа, че новата болница се разгръща на 1520 кв.м., което я трансформира в двойно по-голяма от познатата МБАЛ „ Св. Кирил “.

„ Имам шанса да играя в най-любовния сезон на „ Откраднат живот “. Поли Грънчарова е анестезиолог, женена е за 10 години по-млад от нея мъж и видимо всичко наподобява фантастично. В един миг нещо ще се случи, а какво е то – феновете ще схванат в новите епизоди “, показа Гергана Стоянова, загатвайки, че от 26 февруари ще бъдат разбивани доста сърца с истории за другите измерения на любовта.

Актрисата е позната с емблематичния си глас в дублажа и озвучаването на десетки аудио книги за незращи.

Друго ново попълнение - Иван Юруков - изрече специфични благодарности на екипа и консултантите на сериала, които са му помогнали в подготовка за ролята на неврохирург. Юруков добави, че още в първия ден от фотосите е взел участие в опреация с отваряне на череп.

„ Щастлива съм, че видимо дребната роля на сестра Жекова с времето се трансформира в значима, както за мен, по този начин и за продукцията. Прекрасно е, че имам опция да вземам участие в сериала от самото му начало “, добави Марта Вачкова, която е измежду първите артисти, станали част от обичания каст на „ Откраднат живот “.

Седми сезон на хитовия български сериал ще стартира на 26 февруари в 20:00ч. по NOVA и ще се излъчва всяка седмица от вторник до четвъртък.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР