С любов преодолява карантината Асдис Ран. Бившата футболна съпруга тези

...
С любов преодолява карантината Асдис Ран. Бившата футболна съпруга тези
Коментари Харесай

Асдис Ран: Правете любов през ден

С обич преодолява карантината Асдис Ран. Бившата футболна брачна половинка тези дни показа, че се забавлява, като развлича гаджето си в спалнята, научи HotArena.

„ Правете обич през ден, само че не прекалявайте, с цел да не ви омръзне ”, поучава исландската хубавица. Карантината я завари в София, където тя възнамерява да си купи нов дом.

За страдание банките стопираха ипотечните заеми тъкмо когато Асдис възнамерявала да завърши договорката. В момента моделката скучае вкъщи и се развлича най-много с компанията на обичания си мъж.

„ Опитвам се да се оправя с изискванията като всички останали, само че времената са извънредно скучни ”, оплака се миньончето. „ Ще преживеем и всеки от нас ще научи по нещо ново. Това е различен метод на живот. Храним се с нови предписания, четем нови книги, гледаме нови филми. Хрумват ни нови бизнес хрумвания. Ще научим нови санитарни привички и защитни ограничения. Ще бъдем покрай фамилиите, а това значи много бебета или разводи.

Самата аз си имам едно малко кученце, за което се грижа ”, споделя Асдис, написа „ България през днешния ден ”.

Моделката е на мнение, че България доста бързо е реагирала и е взела значими ограничения по отношение на карантината. Тя признава, че в страната й са закъснели прекалено много и едвам в този момент са въвели частични ограничавания и са лимитирали физическата непосредственост и правото на свободно напредване.

„ Бях впечатлена по какъв начин в България затвориха всичко единствено откакто няколко индивида бяха инфектирани. Ситуацията в лечебните заведения ще бъде по-добра, в сравнение с в другите европейски страни. Надали някой различен се е справил толкоз бързо ”, споделя още миската.

Красавицата признава също, че се старае да помогне на други хора в тези сложни времена.

„ Доста съм дейна в помощта на хора, които са на улицата и бъркат в кофите. Храня ги или ги поддържам финансово. Трябва да вършим това, с цел да подкрепим нуждаещите се ”.
Асдис Ран насочи скъпи препоръки за всички, по какъв начин да запазят своето тяло в изискванията на изолираност.

„ Най-лошото от всичко е, че не може да отидем на фитнес. Още първия ден от изолацията си купих кросфит, който избави живота ми ”, хвали се хубавицата.

Ползвам го два пъти дневно. Освен това върша много дълги разходки в София. Ако времето е хубаво, съм на открито по 2–3 часа. Купих си велосипед, с който ще върша по-дълги преходи. Може би даже ще карам в планината или в крайните квартали на София. Правя извършения вкъщи, само че те са ми скучни ”, споделя още Ран.
 
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР