С Луната в Телец, която се опитва да ни забави

...
С Луната в Телец, която се опитва да ни забави
Коментари Харесай

Дневен хороскоп за 05.12: Очаквайте СТРАННИ РЕАКЦИИ

С Луната в Телец, която се пробва да ни забави и да ни направи по-стабилни, търпеливи и издръжливи, стартира днешният ден и истината е, че през по-голямата част от него главният ни блян ще бъде да защитим това, което сме спечелили. Когато обаче се срещне с Уран в същия знак, тя ще разсъни у нас склонността да разчупваме рутината, да бягаме от привички и обстановки и да внасяме промени в живота си. В прочувствено отношение ще имаме съмнения в настроението, вариращи сред възмущение, неустановеност, незадоволеност и равнодушие или изолираност, както и непредвидени реакции. Да се откажем от всичко и да оставим каквото ще да става, е доста мощно у нас.
Кои знаци са наранени през днешния ден?
Телец, вие преживявате всичко много интензивно и по тази причина реакциите ви са много необикновени и сложни за пояснение. Въпросът е да измененията това, което ви тормози, и да сте удовлетворени както от себе си, по този начин и от резултата.

Лъвове, Скорпиони и Водолеи, напрежение от нищото в професионалната сфера, фамилната среда или връзката ви ще скапе настроението ви, а е допустимо и вие да предизвикате обстановката като не деянията нужното самообладание.

Овни, Раци, Везни и Козирози, вместо да настоявате по избран метод да видите бял свят във финансите или романтиката си, променете тактиката. Факт е, че стига да не притискате обстановките, те ще се извърнат във ваша изгода.
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР