С лозунги и викове Искам да дишам и оставка, неколцина

...
С лозунги и викове Искам да дишам и оставка, неколцина
Коментари Харесай

Здравният министър: Който смята заповедта ми за маските за незаконна, може да се обърне към съда

С лозунги и крясъци " Искам да вдишвам " и оставка, неколцина пред здравното министерство тази заран.
По този мотив на брифинга с доклад за разпространяването на ковид, здравният министър Костадин Ангелов съобщи, че в случай че хората смятат за противоречаща на законите в България, могат да се извърнат към самостоятелния български съд.
 Официално: Маските наложителни навън при скупчване на хора Официално: Маските наложителни навън при скупчване на хора
Всички лица, когато се намират на открити публични места, на които има скупчване на хора и неспособност за съблюдаване на физическа дист...
„ Всеки има право на митинг и това е принцип на демокрацията. България има народна власт и в случай че някой смята, че заповедта на министъра опонира на закони или на Конституцията, би трябвало да знае, че тъкмо полезностите на демокрацията дават решенията.
Да подадат в съда искане за анулация на заповедта на министъра и той ще се произнесе. Когато това се случи, първият, който ще се съобрази, ще бъда аз, тъй като такова е моето обвързване по Конституция ", уточни той.
За протестиращите той съобщи, че е мъчно да ги разяснява, тъй като те предявяват политически претенции.
Припомняме, че по рано, че страшният вирус са ръководещите на страната.
 Граждани стачкуват против маските навън (СНИМКИ) Граждани стачкуват против маските навън (СНИМКИ)
С лозунги и крясъци " Искам да вдишвам " и оставка, неколцина жители излязоха на митинг пред здравното министерство тази заран, предаде&...
" съобщи Калина Александрова.
Тя не може да си изясни за какво са се уплашили толкоз хората, само че го отдава на пропагандата от месеци и незаконното държание от страна на държавното управление, което не се интересува от психическото здраве на хората. Александрова не има вяра, че тази мярка ще понижи с 30% броя на инфектираните и сподели, ще би трябвало да се пазят здравите от болните, а не здравите от здравите.
Има доста спекулации по тематиката за наложителните маски , разяснява тематиката доцент Ангел Кунчев по време на брифинга - по тази причина в заповедта сме показали категорично къде най-често ще се постанова носене на маски. И това са: Това са пазари, борси, закрити пазари, спирки на градския превоз, банки, площади и открити пространства, магазини, административни здания, осъществяване на групови действия на открити.
С две думи, в случай че би трябвало да обобщим – основното тук е отстоянието. Естествено е, че в случай че ходите по улицата самичък, не би трябвало да носите маска. Естествено е, че в случай че се разхождате в парка, няма да носите маска. Естествено, че в случай че разхождате кучето или карате колело, няма да носите маска. Маската се поставя, с цел да се предпазим, в случай че има човек по-близо от 1,5 м. Спазена ли е дистанцията, няма потребност от маска. Не е ли спазена, би трябвало да има, безапелационен беше той.
 Марков: Здравният министър ни прати да си търсим правата за маските в съда на Пеевски Марков: Здравният министър ни прати да си търсим правата за маските в съда на Пеевски
" Поредният, само че не и финален доктор, назначен по конюнктурни и политически аргументи за министър на опазването на здравето, тази заран ни изпра...
Какво още споделиха здравните управляващи на брифинга.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР