С лошите новини никога не идва само една. Ден след

...
С лошите новини никога не идва само една. Ден след
Коментари Харесай

Сериозни проблеми за треньора на Барселона - Суарес ще се оперира, аут е дълго време

С неприятните вести в никакъв случай не идва единствено една. Ден след провалянето на Барселона от Атлетико Мадрид на полуфинала за Суперкупата на Испания, стана ясно, че Луис Суарес е с контузия, която ще наложи интервенция. Испанското издание Sport пък оповестява, че нападателят на „ блаугранас ” ще бъде посетен от лекар Рамон Кугат, откакто проблемите на уругваеца в дясното коляно са се възобновили съществено, написа " Гонг ".

Луис Суарес изпитваше дискомфорт в тази зона в продължение на седмици, заради което и равнището му на игра спадна. Известният доктор ще изследва в събота коляното на играча, а съгласно медията по всичко проличава, че той ще би трябвало да премине през операционната зала, с цел да се опита да реши тези проблеми, които му пречат да се показва на нужното равнище с екипа на „ лос кулес ”. Ако първичните прогнози бъдат доказани, то е ясно,ч е Суарес ще бъде навън за игра от дълъг интервал от време, тъй че Ернесто Валверде ще би трябвало напълно да преструктурира нападателния си фронт.

Целта през Суарес е да бъде възобновен за решаващата част от тазгодишната акция.

Източници от Барселона са удостоверили, че играчът има тези проблеми от седмици, само че е изявил желанието си да играе против Атлетико Мадрид. Суарес към този момент мина през намеса на коляното в края на предишния сезон. Той бе контузен против Ливърпул и опериран на 10-и май в Барселона, като тя беше още веднъж на дясното коляно, което още веднъж му прави проблеми.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР