С личната ми кауза и това, че помагам (б.р. на

...
С личната ми кауза и това, че помагам (б.р. на
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: В политиката хората не са фараони и извънземни


С персоналната ми идея и това, че оказвам помощ (б.р. на деца без родители) със лични средства и време, се надявам да дам знак на всички, че в политиката хората не са фараони, не са извънземни. , който е лидер на листата на обединението „ - “ в 25 МИР в София.

По думите му, когато един народен представител види проблемите на тези деца от първо лице, може да намира метод да ги взема решение на едно друго равнище.

Друга негова идея е да има улеснена процедура осиновените хора да получават сведения за своя биологичен генезис.

„ Посвещавам си времето на тази идея, тъй като тя визира директно хиляди хора, а индиректно стотици хиляди хора. Това са човешки ориси и хора, които са се обърнали към мен през тази година. Право на хората е да открият техният биологичен генезис. Става въпрос и за правото да простят, тъй като по този начин, както е сега, те даже нямат и на кого да простят, тъй като законът не им дава правото да знаят на кого “, съобщи Ицо Хазарта.

По думите му законът да не бъде изменен толкоз време е, че „ все няма време “.

" Това не е енергетика, не е асфалт, от които текат едни огромни комисионни. Това са човешки ориси. Внесох този законопроект в предходния парламент. Признавам, че го направих към края, само че по простата причина, че желае законопроектът да е добър и изкусен “, сподели кандидат-депутатът.

Той съобщи, че законопроектът още веднъж ще бъде импортиран.

„ Обещавано им е повече от десетилетие и все не остава време “, добави Ицо Хазарта.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР